Avbrott

5 07 2009

Sitter och kollar på en film; Parfymen. Den är bra, men nu är det paus för nyheter så då passar jag på att skriva ner några rader i min nya blogg :).

Har vart på IKEA idag med mamma. Hon köpte sig en ny matta till köket och blev så glad för den. Själv kom jag därifrån med lågenergilampor. Måste lagt av mig, jag som är så bra på att shoppa annars ;).

Sen tog jag en sväng till Maria och fick höra henne berätta om hennes ögonoperation. Fy vad hon är modig som vågar operera ögonen! Men vad avis jag blir på henne som slipper glasögon nu. Lyckades iaf få henne intresserad av att börja blogga :). När jag kommer hem från Gotland, är där några dgr i v 29, så ska jag hjälpa henne att fixa en till henne. Blir kul :).

Sitter här och äter godis. Försöker att inte äta så mkt godis, blir sockerberoende så lätt och det är jobbigt.

Nej, nu får det räcka för den här gången, ses igen :).

IMGP8000


Åtgärder

Information

4 responses

5 07 2009
Mia

Jamen, (som är en stor svart katt… jag vet!!!) inte behöver du shoppa loss på IKEA heller, du som just köpt en ny bil… Fast, det är klart, du måste ju någon gång kolla om det får plats en byrå i den… så åk du dit igen, så får vi se om bilen är lagom stor ;-)! Kramis!

Gilla

5 07 2009
elr156

Men tack :), du har räddat min dag, trodde jag hade legat av mig men jag har ju faktiskt köpt en NY BIL :D. Glömde det, men det är nog för att jag inte har fått den än, kommer i nästa vecka :).

Gilla

6 07 2009
Annelie

Vad är Parfymen för film?

Gilla

6 07 2009
elr156

Handlar om en ung man på 1700-talet i Paris. Han saknar kroppslukt, men har själv ett otroligt luktsinne och blir besatt av olika dofter. Mördar unga oskulder för att göra parfym av deras kroppsdofter. Slutet var dock inte lika bra som början på filmen, tyvärr.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: