Jag har en ny bil :)

10 07 2009

Kan ni fatta? Jag har en helt ny sprillans bil :D! Tror ni att jag är glad eller? Inte trodde väl jag att jag någon gång skulle ha en helt ny bil, men så är nu fallet :). Det är en Kia Ceed 1,6 CRDI ECO Komfort 2009, mörkgrå metallic. Så jättefin :)! Patrik var med när jag hämtade den, då hade den bara gått 1 mil :). Den luktar ny… ni vet ;). Åker till Gotland på måndag med Gunilla, så kul att ha den nya bilen då :). Åkte till Ann-Mari och Sven-Erik direkt för att visa upp den. Har inte skrivit något i bloggen om den för att det skulle bli en överraskning, men Ann-Mari var observant och hade läst en kommentar för någon dag sen om att jag hade inhandlat en ny bil. Går inte att ha något hemligt när man bloggar ;). Vi ska åka ihop till Glasriket första veckan i augusti så då får de sitta i min nya fina bil :).

IMGP2591Patrik och min nya pärla :).

Åtgärder

Information

6 responses

10 07 2009
Susanne Bäcklin

Jättefiiiin…! :o) Hälsar Susanne

Gilla

10 07 2009
elr156

Tack :D! Förresten, vad roligt att du hittat hit :). Kram!

Gilla

10 07 2009
Curt

Häftig, snygg! En helt speciell känla att hämta ny bil, en alldeles speciell doft som inte finns någon annanstan. Grattis! Kör in den försiktigt nu så blir det en pärla i många år.

Gilla

10 07 2009
elr156

Tack :)! Ja, visst är det en speciell känsla med en helt ny bil, doften, och känslan av att den är helt ny, ingen annan som ägt den innan, och inte gått en massa mil. Tänk, den hade bara gått en mil :).

Gilla

10 07 2009
Mia

Det är så underbart lyxigt och skönt med en ny bil! Jag har inte en lika ny bil som dig, men en GANSKA ny. Som jag köpte för ett par månader sedan!
En 2006, VOLVO V70!
LYXIGT, är vad det är! Men jag kan inte mecka… å herrn i huset gör det knappt inte ens om jag tjatar. Då kan man inte ha ett gammalt vrak, det blir för dyrt. Bärgning… verkstad…
Nej… vi ska ha NYA bilar du och jag! Som är lika unga och vackra som oss… ;-)!
Ska du sitta nattvakt den här veckan… ? Å kolla så att ingen kommer och repar den? Det var det första jag tänkte när den stod på gården…
– Nu ska jag fanimej sitta här i natt så ingen kommer å tar den.
Det är liksom för bra för att vara sant ;-)!
Kram

Gilla

10 07 2009
elr156

Grattis till din bil :)! Visst är det kul :)!! Klart vi ska ha nya fina bilar som matchar oss ;). Jag började faktiskt oroa mig direkt för om den skulle bli stulen när jag har den med till Gotland, men de kan ju lika gärna stjäla den här ;)… Har iaf larm på den så det avskräcker förhoppningsvis lite iaf :). Känns jättekul :D!! Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: