Hemma igen…

12 07 2009

efter att ha traskat ett par timmar på kullerstenar i stan. Har velat gå spökvandringen i ett par år, men det har inte blivit av tidigare. Har verkligen sett fram mot det. Men jag blev besviken, tyvärr. Jag hade väntat mig mer än att det låg några utklädda figurer i gränderna och halvdana berättelser som inte sa något. Jag hade velat att de berättade mer om Vita frun, Gråmunken och annat intressant. Finns ju många historier att berätta om Gamla stan, men de bara nuddade vid det och gav inte några ordentliga förklaringar så jag är inte ett dugg klokare än när jag åkte in till stan. Trist…

Nu sitter jag här vid min kära data 😉 och mumsar i mig jordgubbar och glass :), och Alice har just fått sin medicin för ögonen, kattgodis har de fått båda två så nu är allt frid och fröjd  här hemma :). Ska slötitta lite på tv och surfa runt lite innan jag går och lägger mig. God natt med er :)!


Åtgärder

Information

2 responses

12 07 2009
Lollo Down Under

Se om det går nu (haft svårt att kommentera)
Hej vännen !

Åh vad synd att du blev lite besviken på spökpromenden,
den har jag &så velat gått nämligen,
har en här som jag inte kommit iväg på heller
på fängelset vi bor jämte… (för nära antar jag)

Kramar i massor Lollo

Gilla

12 07 2009
elr156

Hej! Ja, det var synd. Men ja, man får ju försöka sysselsätta sig o hitta på saker, inte alltid man blir nöjd men det vet man ju inte förrän efteråt ;). Låter kusligt att gå på ett fängelse. Är säkert bättre än den här. Men har man hela Gamla stan o dess historia o sägner att hålla sig till borde man kunna göra ngt mer intressant o fängslande än vad jag upplevde att det var. Försök o kom iväg nu o berätta sen hur det var :). Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: