Lördag

19 12 2009

Ute är snö och kallt… men jag ska inte klaga, trevligt med en vit jul som omväxling, det var länge sen. Blir liksom mer julstämning med snön, och ljusare. Men apropå ljusare så går vi mot ljusare tider igen från nu på måndag :D. Underbart!! Annars inget nytt här, det rullar på med jobb och julshopping. Har köpt mer julklappar än vad jag brukar. (Glöm den meningen, kära barn ;)). På tisdag ska jag tbx till ortopeden igen eftersom mitt augustiknä bråkar som fan med mig :(. Har döpt knäna efter de senaste operationsgångerna, så det högra heter augustiknät och det vänstra oktoberknät ;).

Hämtade ut mina nya skitsnygga men snuskigt dyra (det är glasen inte bågarna som kostar) glasögon för ett par veckor sen, men blir så irriterad på att jag inte får dem att sitta bra så att jag ser bra. De satt perfekt först, men så fick jag en liten smäll på dem så jag fick justera dem lite, blev bra igen, allt frid och fröjd, sen dan efter så var det en hund som var glad och go och hälsade lite för ivrigt så jag fick åka och få dem justerade igen och därefter får jag dem inte bra :(. Klart frustrerande! Problemet är att de är progressiva och då måste de sitta perfekt för att jag ska kunna se perfekt, en liten sneställning gör att jag inte ser bra eller får ont i huvud, ögon och/eller nacke. Suck…

Jaja, vad är väl en bal på slottet…

Ikväll kommer Curt över och käkar lite. Han fyllde 50 här i veckan, så Grattis på dig igen om du läser detta :). Han gjorde en häftig resa genom jobbet här för en tid sedan som han ska berätta om och visa bilder på.

Nu är dottern hemma i Sverige igen sen igårkväll :). Nära, men långt bort fortfarande för hon är i Skåne hos Ib och hans familj, ska fira julen och Ibs 30-årsdag där. Ib fyller 30 på julafton. Hon kommer upp på annandagen :D. Längtar! Tyvärr kommer inte Ib upp, han stannar kvar hos sin mamma, hade varit kul om han oxå kom, men det får bli nästa gång :). Förstår om han vill träffa sin familj, han har inte varit hemma i Sverige på två år, sen Tomas begravdes. Jag och Patrik åker iaf som vi brukar till Ann-Mari och Sven-Erik och firar julafton där. Det blir konstigt att inte Annelie är med i år, och undrar hur det ska gå med alla våra julklappar som ligger under granen då det alltid vart hon som delat ut dem, ända sen hon var en liten tös har det vart hennes uppgift. Måste vi gå och hämta dem själva nu?! Eller ska vi hyra en en tomte som delar ut dem kanske? Hm, vilket problem…

Ska jobba på måndag också men sen är jag ledig ända fram till den 7 januari :). Så härligt! Ska göra lite fotoutflykter med Annelie när hon kommer hem, blir kul :), så jag får hoppas att vädret blir bra :).

Har jag sagt förresten att jag äntligen fått min luftvärmepump? Blir så himla varmt och gott här nu :), ska bli betydligt roligare elräkningar med den installerad oxå ;). Ska bli intressant att se vad det blir för skillnad när nästa faktura kommer.

Nej, nu ska jag softa lite innan jag börjar med maten. Mors!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: