Julhelg

25 12 2009

Ja, då är det juldan nu då :). I förrgår var det full fart med bullbak, fixa med skinka, Patrik och jag klädde granen och sen var det uppesittarkväll med Bingolotto och vi vann en ny lott till Miljonbingokvällen i nästa vecka. Får hoppas på större tur då :). Det var en trevlig kväll tillsammans med min son :).

Igår var det som vanligt kanelbullar och julmust till frukost :). En tradition jag har sen jag var barn och firade jularna i Skåne, Ripa närmare bestämt, hos mina kära släktingar. Vi hade underbara jular där när jag var liten :). Där fick vi alltid hembakta kanelbullar och julmust, de vuxna drack kaffe, och sen tittade vi på morgonprogrammet tillsammans :). Numera finns ju inte jullovsmorgon tyvärr, men när jag var barn så var det heligt att sitta framför tv:n kl 9 på morgonen och kolla :). Trevliga minnen :).

Frukostdags

Sen igår var jag och Patrik till Ann-Mari och Sven-Erik som vanligt, lagom till Kalle Anka, för att fira jul med dem :). Annelie är i Skåne och firar jul med Ib och hans familj. Ib fyllde dessutom 30 igår på självaste julafton :). Grattis igen Ib :)! Annelie har i alla år delat ut julklapparna men nu fick Patrik göra det istället och han gjorde det med den äran och alla fick julklappar, ingen blev utan :). Vi hade en väldigt trevlig julafton tillsammans :).

Vi tittar på Kalle Anka och hans vänner.
God julmat fick vi också :).
Patrik delar ut julklappar :).

Imorgon är det Annandagen och alla affärer  öppnar igen och Patrik och jag ska ut och trängas med alla andra. Patrik ska byta några plagg, behöver byta till rätt storlek, inte så lätt att handla till andra alla gånger ;). Sen måste jag köpa en ny snöskyffel, den jag har har gjort sitt och det kommer ju så mycket snö hela tiden så jag måste ha en bra så att jag får undan all snö. Tänkte se om jag får tag i en ny gran till nästa år också när jag ändå är i farten, de borde va billiga nu. Vår har många år på nacken och den har blivit sliten efter att katterna lekt i den i flera år nu.

Nu ska jag fortsätta att titta på tv och ha det soft :).


Åtgärder

Information

2 responses

26 12 2009
Annelie

va mysigt! och om några timmar kommer jag!

Gilla

26 12 2009
elr156

Ja, vi längtar efter dig här :). Puss!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: