London 12-17 mars :)

26 03 2010

Först, förlåt att jag inte uppdaterat tidigare, men har helt enkelt inte hunnit. Hade inget internet i London och sen efter att jag kommit hem har det vart fullt upp. Sitter framför tv:n nu och kollar finalen i Let´s Dance och bloggar här i pauserna ;).

Jag har haft det så himla bra i London :D. Helt underbart och jag längtar tillbaka :)! En stad jag älskar ! Gillar pulsen, det gamla som möter det nya, finns så mkt att se hela tiden och shoppa är jätteskoj :)!

På fredagen åkte vi dit och sen på lördagen var vi till Camden. Vilket härligt ställe! Vilka fasader :)! Och massor att titta på och shoppa om man så ville. Sen följde jag med Annelie hem till henne en stund för att se hur hon och Ib bor. Sen följde hon med tillbaka till hotellet och vi gick sen ut och åt med Ann-Mari och Sven-Erik.

Camden, 13 mars -10.
Camden, 13 mars -10.

På söndagen var vi till Notting Hill och träffade Ola och Elsa och deras barn. Vi åt jättegod lunch på en trevlig pizzeria där :). Sen åkte vi till London Eye och gick omkring där och fotade en del. Ann-Mari och Sven-Erik åkte i hjulet, men jag, Annelie och Ib föredrog fast mark under fötterna. Däremot gick vi på London Aquarium som ligger där. Sen avslutade vi det hela med en Thaibuffé som oxå ligger där.

Annelie och Ib tittar upp mot London Eye och har Westminsterpalatset i bakgrunden, 14 mars -10.
Jag och min vackra dotter Annelie :), 14 mars – 10.

På måndagen var det dags för shopping. Vi delade upp oss lite så Ann-Mari och Sven-Erik gick för sig på det som intresserade dem, vilket blev museum, och jag och Annelie for in till stan och gick på Oxford street och shoppade loss :). Besökte förstås Primark men även måååånga andra trevliga affärer och butiker :). Sen kom Ib in och mötte upp oss och efter en sen lunch tog han oss till Savile Row som är en känd skräddargata. Där ligger gamla, fina och anrika skräddarhus som sytt upp kläder till bl.a. Winston Churchill och Napoleon. Sen ville han att vi skulle följa med till Arsenal då han skulle köpa sig en tröja där, tyvärr kom vi två minuter efter stängning så det bidde ingen tröja för Ib den dagen. Men nu har jag iaf sett hans kära Arsenals hemmaarena :). Tomas skulle ha blivit 50 år den här dagen. Han var i våra tankar hela dagen och sen på kvällen gick vi till en trevlig italiensk restaurang inne i stan och åt och drack gott till Tomas ära och minne <3.

Savile Row, 15 mars -10.
Arsenals hemmaarena, 15 mars -10.

På tisdagen så gick vi hela London runt, tror jag :). Motion fick vi gott om varje dag :), men annars så ser man ju inget heller ;). Väldigt trevlig dag och tur med vädret hade vi både i dag och alla andra dagar :). Såg så mkt fint och intressant, finns ju hur mkt som helst att skåda i London, så det är bara att ge sig ut och upptäcka stan ;).

Det gamla London; Towern, möter det nya London, 16 mars – 10.
Tower Bridge, 16 mars -10.
Saint Paul´s Cathedral, 16 mars -10.
Tempelkyrkan, som f.ö. finns med i Da Vinci Code, 16 mars -10.

På onsdagen var det dags att åka hem till gamla Svedala igen, hem till vintern. Jag som hade hunnit vänja mig vid våren ;)…

Ja, det här var lite kort om min Londonvistelse. Vill du se mera bilder och höra mer vad jag/vi hann med så föreslår jag att du går till min bilddagbok och kikar in på alla mina bilder från London. Du kommer dit via mina länkar till höger eller genom denna länk;

http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#a3


Åtgärder

Information

2 responses

26 03 2010
Vivi

Hej gumman!

Vilka fantastiskt vackra bilder som alltid! Du och Annika får länka varandra:) Hon e kass på nätet så du får nog berätta hur man gör. Hon kommer inte vara så aktiv på Fb så vanlig mail e bästa sättet att nå henne. haha

Kram vivi

Gilla

26 03 2010
elr156

Tack, vad du är snäll, roligt att du gillar bilderna :). Kul att Annika hittat till datan nu oxå ;). Hon lär sig förhoppningsvis hur det funkar med tiden ;). Kram på dig vännen!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: