Däckbyte och cirkelträff

18 04 2010

Det märks att det är april, idag har det kommit snöblandat regn, inte mkt men ändock… Vill inte ha…! På tisdag ska jag åka och sätta på sommardäcken :). Jag hoppas dock att de ska sitta på den här gången… Förra våren när jag åkte till min däckverkstad för att byta till sommardäck så sa jag till dem att ”Ni skruvar väl fast dem ordentligt nu så att jag inte tappar dem på vägen hem?” Han skrattade gott åt detta och sa att det hade han inte varit med om. Tio minuter senare hade han det. Jag tappade båda framdäcken och åkte på fronten till ljudet av plåt- och metallgnissel. Ren tur att jag inte hade hunnit upp på motorvägen för då hade jag inte suttit här idag. Bakhjulen satt oxå löst, men jag hann inte tappa dem. Det visade sig att han hade använt vintermuttrarna och inte satt dit sommarmuttrarna. Det är olika på en del bilar, och är då i olika storlekar, vintermuttrarna är mkt mindre och hjulen åkte bara rätt igenom, satt inte fast alls. Det här gjorde att jag sen bytte bil, ville inte fortsätta att åka med min Ford som åkt på karossen, jag bytte även däckverkstad. Har nu en Kia Ceed som jag är nöjd med :), och har en trevlig däckverkstad oxå :). Fast när jag bytte till vinterdäcken i höstas så åkte jag med fönstret nervevat och stannade två gånger på vägen hem för jag tyckte att det lät konstigt. Kommer nog ta ett tag innan jag känner tillit till att däcken sitter där de ska efter däckbyten.

Idag har jag haft cirkel här hemma. Vi gjorde lite olika övningar för att öva upp intuitionen och de mediala förmågor vi sitter inne med. Det gick jättebra för dem och sen på fikat efteråt berättade jag om min dag igår med Camilla Persson, vilket de tyckte var väldigt intressant. Då visade det sig att en ny deltagare i min grupp, en jättetrevlig dam som jag träffade på Jörgens kurs nu senast :), har vuxit upp i ett hem där det var vardag med såna här fysiska fenomen då hennes mamma var medial. Så flygande bord var inget nytt för henne :P. Tänk så intressanta och spännande liv det finns, så roligt att få ta del av andras upplevelser, och tänk så lite man vet om andra. Man vet bara det som andra är villiga att dela med sig av. Andlighet är inte något som man pratar med vem som helst om. Är de inte intresserade, tror själva eller förstår vad man pratar om så är det ingen idé att diskutera. Jag är inte intresserad av att omvända någon. Lägger ingen energi på det, utan alla får tro det som de själva vill :). Jag hoppas att hon vill berätta mer om sina egna upplevelser från sin uppväxt med sin mediala och intressanta mamma vid nästa cirkelträff :).


Åtgärder

Information

2 responses

19 04 2010
Lollo Down Under

men vad spännande !
denna cirkel, vad modiga ni är, men man kanske blir stark i varandra…
ingen tror en i vardagen, eller jo jag hade ju tur & insåg att dotterns pojkvän Pål var som jag, det visste vi ju inte innan, men förra valborg hos mig ja då hoppade jag till först rädd & såg att han tittade jusst åt samma håll & såg han &så, vi pratade om det ett par dagar senare.
Nu bor han ju i London, saknar honom mycket…

Massa kramar ❤

Gilla

19 04 2010
elr156

Visst är det intressanta saker :). Mycket spännande :). Förstår att du saknar honom, men han bor i en himla trevlig stad iaf ;). Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: