Tatuering och bio, men inte samtidigt ;)

13 05 2010

Kom hem från bio för en stund sen. Jag och Maria var och såg The Ghost writer med Pierce Brosnan och Ewan McGregor. Den var bra och klart sevärd :). Hade ett oväntat slut, men säger inte mer än så ifall ni ska se den.

Annars då… Jo, i tisdags så var jag och tatuerade mig hos Fredrik Schultzberg på Upplandsgatan. Jätteskicklig kille! Rekommenderar honom verkligen! Har en tatuering på vänstra skuldran sen många år som jag länge varit missnöjd med och velat göra ngt åt. Nu tatuerar han över den med ngt som jag verkligen vill ha :). Det blir en indianhövding och en varg som ylar, med en måne i bakgrunden. Åh, det blir såå himla bra :)! Den är inte färdig än, så ni får se foto på den sen när det är klart. Har tid om 3 veckor för att göra det sista på den.

Ledig imorgon, härligt :). Men de har lovat regn, så ovanligt när man är ledig :(. Har middag imorgonkväll för mamma, Ann-Mari, Sven-Erik och Patrik och hans tjej Jenny som är här några dagar och hälsar på. Hon bor i Hudiksvall, nära o bra, eller inte.

Lördag har de iaf lovat soligt och varmt väder :), då har jag tänkt att ta med mig kameran och lite fika och åka till Höggarn som är ett naturreservat i Haninge, en bit ifrån Gålö. Har aldrig vart där tidigare så det ska bli kul att fota ngt nytt :).

Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe, jag som ALDRIG dricker kaffe på kvällen, inte av ngn särskild anledning egentligen, men nu ska jag iaf ta en kopp och äta en havrekaka som jag köpte på vägen hem. De är ruskigt goda, som godis :).


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: