Tisdagkväll och jag funderar på stort o smått

25 05 2010

Åh, så skönt att sjunka ner i soffan o göra ingenting. Började 7 imorse och somnade skitsent igår, av ingen anledning alls, så jag har vart skittrött idag. Ikväll har jag/vi haft cirkelträff här hemma. Är ett gäng som träffas var 3:e tisdagkväll och gör olika övningar för att öva upp den mediala förmågan och ikväll körde vi sittningar/seanser. Det gick jättebra :). Kul! Det är så fascinerande, tycker jag, med seanser, att man kan få kontakt med andra sidan. Jag är så övertygad om att man lever vidare på andra sidan, fått så många bevis på det under åren att jag kan inget annat än att tro. Nog sjutton har jag tvivlat många gånger när det hänt tuffa, svåra saker i livet, och undrat vad fan det är fråga om, rent ut sagt. Men, tron har alltid varit starkare än tvivlet. Vet att andevärlden finns där för mig och det är jag tacksam för :).

Har jäkligt ont i huvet, stoppat i mig ett par Panodil och hoppas på att det ska gå över. Får väl ta och softa lite här i soffan så kanske det känns bättre om en stund.

Himla trist väder förresten. Vart fasiken tog sommaren vägen? Den var bara här o vände. Och här står vi nu bleka och insmorda för att skydda oss mot farliga uv-strålar och vill bli härligt sommarbruna och gå i shorts, klänningar och andra sommarkläder som väntar på att få tas i bruk. Jag har faktiskt målat tånaglarna nu oxå för att kunna gå utan strumpor och skor utan att skämmas, även fötterna måste ju ha sitt när det är sommar. Men nähä… som sagt, den har styrt kosan någon annanstans och Gud vet när den dyker upp igen. Men jag är ju en obotlig optimist, så jag hoppas att den kommer tillbaka till helgen igen :).

Adam och Eva, orkidée vid Sandemar naturreservat, 15 maj -10.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: