Onsdagkväll

2 06 2010

Softar framför tvn med min kära dator framför mig :). Har faktiskt ett glas vitt vin här oxå för att göra det lite ännu mysigare. Det kan man kosta på sig ibland :P.

Äntligen har sommar kommit hit och helt otroligt så verkar det som den kommer ligga kvar ett tag :). Syrenerna ute i trädgården blommor nu och doftar så underbart :). Ah… va härligt :)! Helt underbart att ha trädgård den här årstiden och kunna njuta av all grönska och underbara dofter som det medför. Visst är det mkt jobb oxå med en trädgård, men mycket njutning med och det uppväger absolut :).

Imorgon efter jobbet ska jag äntligen göra klart min tatuering. När den är läkt sen ska jag lägga in foto på den här i bloggen så att ni får se underverket :). Är väldigt glad för den och ser fram mot att få den klar imorgon :).

Efter tatueringen får jag skynda mig till Skanstull för jag ska gå en kurs för Camilla Persson med inriktning på trans- och fysiskt mediumskap. Ska bli jätteintressant :).

Sen på fredag har jag komp från kl: 12.00. Ska åka ner till Annika över helgen. På fredag ska vi ut o käka grekiskt, hon har redan bokat bord på ett trevligt ställe :). Sen på lördag ska vi göra en utflykt till Söderköping. Det ska bli trevligt :). Vilken tur att de har lovat vackert väder :).

Snart kommer Greys Anatomy på tv, en av mina favvoserier :). Jag gillar Alex ;). Sitter just nu o kikar på Cold case, det är rätt bra oxå :).

Hör av mig igen efter alla roligheter. Ha det gott så länge :)!Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: