Bihålor som bråkar

7 06 2010

Ikväll efter jobbet blev det till att åka till vårdcentralen på en akuttid då mina bihålor har värk som fan, rent ut sagt, hela dan. Har gått med en förkylning en längre tid och huvudvärk, men det har inte brutit ut. I helgen hos Annica kände jag av bihålorna lite grann och idag var det helt kört. Så fort jag böjde mig fram, vilket man göra hela tiden när man jobbar med barn 1-3 år, så sprängde hela huvet. Ont som satan! Hade tur som fick en tid nu ikväll och har fått avsvällande både i spray och tablettform. Läkaren sa att det ska bli bra på ca 4 dgr och annars så har jag antibiotika jag kan ta som hon skrev ut ifall det skulle behövas. Så nu får vi hoppas att det snart blir bättre med förkylningar och bihålor :).


Åtgärder

Information

2 responses

7 06 2010
inga britt

Söderköping är en förtjusande liten stad med många fina ställen. Där har man svirat i sin ungdom. Krya på dig, bihålorna är inget att leka med.
Hälsningar
Inga Britt

Gilla

7 06 2010
elr156

Ja, håller med om att den lilla staden är helt underbar :). Så du har vart där mkt när du var ung, kul :). Kommer du därifrån el någonstans där i närheten? Ha det gott! Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: