Midsommarafton med jordgubbar och kubb

26 06 2010

Då har det vart midsommar igen då. Vi åkte till Notholmen i år igen, men cafét hade ordnat lite annorlunda kring firandet i år, så de hade ingen sång o dans kring midsommarstången, men en midsommartallrik gick att köpa iaf vilket jag, Ann-Mari och Sven-Erik gjorde. Patrik o Jenny hade med sig kyckling- och pastasallad. När vi käkat klart gick vi runt lite och tittade på båtarna som låg vid bryggan, sen gick vi vidare till Tyresö slottspark där det var stort midsommarfirande. Hela parken var full av folk och där fanns dans o sång kring stången. Även om jag inte dansar själv är det trevligt och hör midsommar till att se lite grodor som hoppar runt stången ;). Vi hade med filtar och fikade och åt jordgubbstårta som Ann-Mari tagit med och goda cocosrutor som Jenny o Patrik bakat :).

Hemlagat är alltid gott :)!
Små grodorna är i farten ;).
Patrik o Jenny <3.

Till kvällen sen kom Ann-Mari och Sven-Erik över och då åkte grillen fram och vi käkade grillspett med kyckling- och fläskfilé. Det var hur gott som helst :)! Efter glass och jordgubbar så spelade vi kubb. Har inte spelat det på massor av år, vilket är hur dumt som helst eftersom det var jätteskoj :D. Vi spelade killarna mot tjejerna. Vet inte riktigt hur de bar sig åt men killarna vann hela tiden. Fusk? Eller var vi bara dåliga? Hm…

Mums!
Finaste Alice <3.
Goaste Caesar <3.

Det här var den trevligaste midsommarafton på flera år :). Kanonväder har det vart hela dan o kvällen oxå :). Allt har vart toppen :D!  En jättetrevlig dag och kväll har jag, vi, haft :D. Vilken bra början på min semester :P!


Åtgärder

Information

2 responses

30 06 2010
Ann-Mari

Håller helt med ang att det var den trevligaste midsommaren på många år. Kramar!

Gilla

30 06 2010
elr156

🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: