Semester o Gålödags

28 06 2010

Första dan på semester idag, åkte iväg till mitt andningshål på Gålö :). Underbart som alltid :)! Förra året på min första semesterdag åkte jag o köpte min bil :). Det var roligt :), men idag nöjde jag mig med att starta semestern lite billigare med att softa på Gålö :P. Vi grillade ikväll igen, det är ju så himla gott :)!

Jenny o Patrik jäser i solen ;).

Ikväll måste jag försöka komma i säng skapligt, trots att det är semester, för tidigt i morgonbitti ska jag lämna in bilen på service, sen ska jag till frissan, efter det in till stan för att gå till tandläkaren på årlig koll, därefter hämta bilen igen, träffa Gunilla i Farsta och köpa sallad o läsk som vi ska ta med för att sen ta oss in till stan på picnic i Rålambshovsparken med Carina, Vivi och en massa annat folk för att se på Stockholms parkteater; Stjärnsmäll. Det ska bli jättetrevligt! Hoppas bara att jag håller mig vaken, annars får väl ngn peta på mig så jag kvicknar till igen ;). Äh, det ska nog gå bra, ska bli kul :).


Åtgärder

Information

2 responses

29 06 2010
inga britt

Låter underbart med semester, bara ordet smakar solvarma jordgubbar. Själv blr det till att vänta tills i september. Under tiden följer jag din blogg, och förbereder mig för en första semestern på tre år. Ha det riktigt skönt , jag ser fram emot att träffas igen.
Kram
Inga Britt

Gilla

29 06 2010
elr156

Jisses! Har du inte haft semester på 3 år?! Då är det verkligen på tiden att du får ledigt nu :). Ha det riktigt gott i sommar ändå, så ses vi i augusti igen på träffarna :). Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: