Fotboll, Fogerty och fotboll igen

3 07 2010

Kollade matchen Brasilien mot Holland igår, höll på brassarna, men jag var tvungen att gå när det var fem minuter kvar av matchen och de hade då en brasse utvisad och dessutom i underläge. Jobbigt att gå då. Men, jag undrar, hur tänkte brassen som tog bollen med handen från en motspelare? Kunde ingen talat om för honom innan matchen att det var fotbolls-VM, inte rugby? Jaja… De skulle slängt in Zlatan så hade det vart klart sen ;).

Hur som helst, jag slet mig från tv:n och den spännande upplösningen på matchen, som brassarna inte klarade av att vända, snyft ;(, och åkte in till Grönan med Ingela och Åsa för att kolla in John Fogerty. Jisses vad folk det var! Det var visst näst intill rekord med 22 669 personer som kom för att digga lite skön musik under den sköna sommarkvällen :). Det är bara två artister tidigare som dragit större publik till Gröna Lund; Bob Marley 32 000 år 1980 och Lady Gaga 23 000 år 2009. Ni som inte var där missade två timmars röj, jäkla vad han spela bra :D! Fullt ös hela tiden :P.

Klart skön snubbe :P, och vilken musik :D!

Kom hem från Gålö för en liten stund sen och nu sitter jag framför tv:n och kollar den första kvartsfinalen mellan Tyskland- Argentina. Håller på Tyskarna, gillar inte fjanten Maradona. Tyskland gjorde mål redan efter 2-3 minuter så det har börjat bra :). Nu ska jag ta mig ngt svalkande att dricka o kolla på matchen i lugn o ro så nu får ni klara er utan mig ett tag ;).


Åtgärder

Information

3 responses

4 07 2010
stefan

skön musik han har Fogerty och inte illa han hänger med ännu..men gråter för verkar inte bli någon spelning i Götet..
Zlatan vem är det? 🙂

Gilla

4 07 2010
elr156

Då missar ni ngt i Götet, får lämna det o flytta till en riktig storstad ;)…
Zlatan… han är en Gud, be, o han gör mål 🙂

Gilla

4 07 2010
stefan

ha ha krävs nog lite mer än Fogerty innan jag byter från kvalitet till kvantitet.. 😉 Zlatan är överskattad och ren tur han hittar målet ibland. 🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: