Shopping i Visby

12 07 2010

Ja, nu ligger vi här helt utslagna på sängarna på vårt hotell i Visby. Kan säga att vi håller på att smälta bort i denna värme och det är dessutom olidligt varmt i vårt rum. Men det törs fan klaga, snart är det vinter igen och man svär som fan över att frysa arslet av sig. Så, vi tar istället och svalkar oss i en kall dusch och tar var sin cider, gjorde en sväng förbi bolaget och inhandlade diverse goda drycker som vi lagt i kylskåpet som vi har här på rummet ;), och försöker se glada ut över denna fantastiska sommar vi fått :). Snacka om att pricka in semestern perfekt :P. Sitter här nu o jäser i bara underkläderna och pustar med fönstren öppna.

Jag gick upp kvart över 5 imorse och halv 8 gick båten från Nynäshamn, är väl rätt trött och kommer väl va halvdöd innan kvällen är slut. Vi kom till hotellet strax efter 11, men rummen var inte klara så de sa att vi skulle komma tillbaka igen vid 3-tiden. Vi fick ställa våra väskor där iaf under tiden, så vi bytte om och sen gick vi ut och gjorde stan. Det blev dock dyrt att vi inte fick tillgång till rummen direkt. Hittade allt för mkt som jag tyckte att jag behövde så nu får jag ta o kamma mig lite så att pengarna räcker veckan ut ;). (Kamma sig = lugna ner sig :P.) Sitter och chattar lite med Patrik o Annelie, himla bra med internet, att man kan ha kontakt så enkelt med varandra fast man är så långt ifrån :). Gillar :)! Ska väl softa lite här nu ett tag, sen ska vi väl knalla ut och käka ngt så småningom. Förhoppningsvis kommer Gunilla ihåg att sätta på sig kläderna ordentligt den här gången ;). Hahaha…


Åtgärder

Information

2 responses

12 07 2010
Ann-Mari

Tänkte precis påminna Gunilla att ta på sig kjolen i år! Kan tipsa om att blöta en handduk i kallt vatten och lägga runt nacken. Sitter här med en själv just nu. Svalkar bra. Annars har vi varit på Gålö i dag och där var svalt och skönt men när vi kom hem slog hettan till och svetten började lacka. I morgon åker vi med första båten till Utö. Blev inspirerade av dina bilder därifån. Kramar.

Gilla

12 07 2010
elr156

Hej! Haha, ja, än så länge har Gunilla kläderna på sig ;). Vad härligt att ni ska till Utö imorgon :). Ni måste ta er till Barnens bad. Det ligger bara några hundra meter till vänster efter Lurgatan. Ett underbart bad :). Ha det så jätteskönt imorgon. Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: