Som en sockrad munk

13 07 2010

Idag tog vi bilen och åkte ner till Hörte, till en sandstrand där med ett bad som är känt för att ha varma vatten. Och det måste jag ju säga, tror inte jag har badat i så varmt havsvatten här i Sverige tidigare. Vi hade 25 grader i vattnet där idag :). Jag lovar att det var skönt :D! Härliga vågor gick det i vattnet oxå så vi låg i länge och plaskade och hade oss i det helt underbart sköna vattnet :). Jag doppade hela mig inkl huvet,  skönt o svalka hjärncellerna lite (de man har ;)) i värmen, men Gunilla stirrade bara på mig och sa att blöta huvet tyckte hon verkligen inte om. Vi hade lekt ett bra tag i vattnet med en vattenleksak, ngt liknande en frisbee, så jag sa att hon kunde ju lägga den bakom huvet o flyta lite med den. Den idén köpte hon och så hon la den bakom huvet och la sig i vattnet för att flyta, just då kom en jättevåg o Gunilla blev dränkt som en katt, for upp som skjuten ur en kanon ur vattnet och blev dränkt av en ny efterföljande våg. Hon såg förvånad ut, som tagen på sängen, men framförallt som en mycket  olycklig dränkt katt, synen var helt underbar och jag skrattade så jag kiknade. Ärligt talat så skrattade jag så mkt så jag pinkade på mig ;). Hahaha… som tur var så var det ingen i närheten så den skvätten försvann obemärkt ut i havet :P. Ja, herregud… När Gunilla och jag är i farten så får vi iaf skratta :D. Händer både det ena och det andra, roligt har vi :D.

De som gillar sandstränder med riktigt fin, fin sand skulle älska denna strand. Själv kände jag mig som en sockrad munk. Men fatta, herregud, sand överallt och den fastnade på kroppen o var helt omöjlig att borsta bort. Föredrar stränder med stenar. Hårda är de ja, men de fastnar inte på kroppen iaf, möjligen slinker ngn ner i min väska när jag ska hem för att jag tror att jag inte klarar mig utan dem ;).

Hörte strand.

På hemvägen stannade vi till i Hemse och kunde förstås inte låta bli att handla även där. Jag ger verkligen shoppaholic ett ansikte denna semester ;), (Och kanske inte bara under semestern :P.) men lite kul ska man väl ha :P.

Nu sitter vi utanför hotellrummet på den lilla innergården. Har just duschat, sitter här o bloggar, äter godis och dricker Bacardi Breezer, smak Tropical orange. Skitgod! som läsk :). Så småningom ska vi ut o traska runt lite i stan, tar med kameran så vi kan föreviga kvällen, och sen drar vi oss ner mot hamnen o käkar god pasta med oxfile o svamp :).

Nä, nu får jag nog gå o hämta en ny flaska, den här har konstigt nog tagit slut… ;).


Åtgärder

Information

2 responses

13 07 2010
Annelie

Jag vill också! Här är det kallt, regnar och är skit! 😦

Gilla

13 07 2010
elr156

Här har vi 30 grader o smälter bort… Puss!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: