Jag har det bara bra :)

14 07 2010

Idag var vi upp till Ihreviken och badade. Där var en lååång fin stenstrand, men finns även sand för den som föredrar det :). Badade och plaskade på idag med, men där var det inte lika varmt, men helt ok :).

Ihreviken.
Tycker om stenar :).

När vi kände oss färdigstekta på stranden packade vi ihop oss och åkte till Lummelunda där vi gjorde ett besök i grottan. Är fem år sen jag var in där sist, då med Tomas, Patrik och Annelie. Det var sig likt, skillnaden är att man innan den guidade turen fick se en filmsnutt på drygt fem minuter där två av de tre killarna, nu äldre män, som hittade grottan berättade om hur det gick till. Men det var som sagt bara två av dem som var med på filmen och berättade för den tredje tycker att han har fått nog av grottan och vill inte prata om det ngt mer tydligen. Synd, han borde va jättestolt :)! De smalaste stället som de fick krypa på var bara 22 cm. De hade gjort en ställning som var 22 cm bred som man fick se om man kom igenom. Jag lyckades :).

Ser ut som aliens eller ngt sånt ;).

Idag är det svalare ute, så jag har faktiskt en liten tunn kofta på mig när jag sitter här ute i trädgården utanför rummet. Men det är faktiskt skönt, har vart sjukt varmt så länge nu. Hjärnan har ju nästan kokat bort. Nu ska vi göra oss i ordning, sen ska vi gå en promenad utmed ringmuren. Därefter blir det en pizza på O´learys :).


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: