Vi badar på

15 07 2010

Idag åkte vi upp till Ihreviken igen och badade. Så skööönt! Är så himla kul o bara ligga o flyta i vattnet, behöver inte röra en fena utan håller mig flytande ändå, fråga mig inte hur, är helt avslappnat bara o ligger där som en döing på ytan o flyter ;). Så jag behöver ingen badmadrass, går så bra ändå :P. När vi plaskat klart idag svängde vi förbi Krusmyntagården och åt Gotlandspannkaka.

Vi for sen vidare till Högklint och gick ett promenadstråk förbi Storklev och Lillklev bort mot Rövar Liljas håla och sen vidare ner till Ygne strand. Det ligger ett fiskeläge bredvid där, men ditt gick vi inte utan vi stannade där på stranden och tog av oss och hoppade i vattnet :). Var så skönt att få svalka sig efter promenaden dit :).

Ygne strand där vi tog ett sent eftermiddagsdopp :).

Bara Gunilla blir klar i duschen så ska vi ta en tur ner på stan. Är ju vår sista kväll för den här gången, men vi kommer tillbaka igen nästa år :). Imorgon tänker vi åka upp o bada igen i Ihreviken, båten går hem igen 19.30 så vi hinner gott o väl plaska runt under dan ;). Vilken underbar vecka vi haft här, kanonväder hela tiden dessutom :D! Och så roligt vi har haft, har ju skrattat så vi kiknat flera ggr om :P. Ja, helt enkelt en toppenvecka, bättre än så här kan man inte ha det :).


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: