Gobitarna krockar…

3 09 2010

med varandra ikväll. Jag hade tänkt att gå på Grönan och se The Baseballs, de är ju himla bra :), med några jobbarkompisar. Sen visade det sig att Sverige-Ungern är ikväll, samma tid. Genast blev livet jobbigt o jag ställdes inför ett i-landsproblem. Vad sjutton skulle jag välja? Är ju jättekul att gå på konsert på Grönan :). Men jag har vart aptrött den här veckan, somnat i soffan varje kväll, inte likt mig som är kvällspigg i vanliga fall. Så jag bestämde mig snabbt för att sjunka ner i tv-soffan med lite godis o ngt gott i glaset, o ni som gissar på att det blir en fet martini har inte helt fel ;), o njuta av fotbollen :). Sen som en god Zlatanist vill man ju inte missa matchen heller :P. På jobbet begriper de inte vad jag pratar om när jag börjar prata tv-tider, resultat o dylikt när det är ngn match el tävling på gång inom sportvärlden ;). De förstår inte vad de går miste om :P.

På vägen hem idag passade jag på att rösta när jag var o shoppa. Skönt att ha det avklarat så kan jag göra ngt roligare den dan än att stå i en trist kö o bli överöst med en massa ointressanta lappar från de olika partierna som in i det sista försöker fiska röster.

Det jag var o köpte var en sån stepmaskin. Tänkte det kunde vara praktiskt om det står som spön i backen här sen på de mörka höstkvällarna, så kan jag stå framför tv:n o få lite motion samtidigt :). Tomas brukade använda en sån o han slet faktiskt ut  2 apparater ;). Var halva priset så det var ett bra köp, tycker jag :).

Fick en fråga hur det går med Alice. Hon mår faktiskt lite bättre, har slutat att slita av sig pälsen så den börjar komma tbx nu. När jag vägde henne sist så hade hon gått upp lite i vikt :). Vi ska tillbaka om några veckor och ta nya prover o se hur det ser ut. Får hoppas på att de är bra :).

Och vad det gäller värken i mina fingrar o händer så är det oförändrat, ska träffa en reumatolog den 13:e. Får se vad h*n säger.

Nej, nu börjar matchen snart så nu har jag inte tid med det här längre ;).


Åtgärder

Information

5 responses

3 09 2010
Annelie

En sån trampmaskin kommer jag ihåg att vi hade! Har du testat den än, känner du att du sliter? 🙂 Vad kostade den?

Gilla

3 09 2010
elr156

Har ju bara haft den hemma i några timmar än så jag har inte testat den fullt ut annat än att pröva lite grann, men tycker att den är bra och verkar bättre än de vi hade tidigare som pappa trampa på :). Jag gav 299 kr, kostade 2-3 hundra till men det var extrapris nu.

Gilla

3 09 2010
stefan

aptrött? dessa stockholmare.. 🙂 Undrar om zlatan ser dåligt för han missa ju målet ett par gånger.. (flåt…

Gilla

3 09 2010
elr156

hahaha, aptrött… jättebra ord som beskriver hur himlans trött jag vart o är denna vecka :P.
jajaja, tjata på du om zlatan, är säker på att du ritar små hjärtan kring hans namn när ingen ser ;)…

Gilla

3 09 2010
stefan

ha ha ha knappast men vet en som gör det 😉 Samma här känns som veckan varit otroligt lång och säckade i soffan efter mat och dusch.. 🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: