Nejdå…

1 10 2010

jag har inte glömt… bara skjutit upp det lite ;). Vilket då undrar ni nu förstås, eller hur? Jo, jag tänker på fotot på min tatuering jag gjorde i början på sommaren. Lovade ett foto, men det har inte kommit ngt här på bloggen, men nu… håll i er, här är det ;):

Det är en ”övertatuering”. Under ligger alltså en gammal tatuering som jag inte varit nöjd med på flera år. Men har väntat med att göra om den tills jag visste säkert hur jag ville ha det. En varg och en indian tillsammans, kan inte bli bättre :). Sen att det var en kanonduktig tatuerare som gjorde den var ju pricken över i:et; Fredrik Schultzberg. Han håller till på Upplandsgatan 9 här i Stockholm. Skitduktig! Jag är hur nöjd som helst :). Tack Fredrik :)!


Åtgärder

Information

4 responses

2 10 2010
stefan

Snygg tatuering.. 🙂

Gilla

2 10 2010
elr156

Tack :)! Jag gillar den skarpt 🙂

Gilla

12 10 2010
Lollo

Vad jätte fin & känns verkligen som dig ❤ Hoppas allt är bra det verkar så jag som då & då kikar in hos dig Kramar i Massor Lollo

Gilla

12 10 2010
elr156

Tack, ja jag gilla den jättemycket :). Jo tack, allt bra med mig :). Hoppas det är det med dig oxå :). Hur går det med ditt bloggande? Vore roligt att ses ngt över en fika :). Kramar :)!!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: