Kvällen före

24 12 2010

Tänk så fort denna höst gått. Nu sitter man här framför bingolotto, traditionsenligt. Vann faktiskten ny miljonlott :). Skinkan är klar och granen är klädd :), godis på bordet och martini i glaset, eller nej, den tog precis slut, får ta och fylla på ;). Patrik och jag klädde granen redan i eftermiddags faktiskt, sen gjorde jag skinkan. Vi har en ny gran i år. Den andra var rätt sliten efter att först Linus klättrat i den och därefter Alice och Caesar :P. Köpt en massa nya fina julkulor och annat fint julpynt också :). Roligt att förnya lite :D. När vi var klara med granen och skinkan åkte vi till kyrkogården och tände ljus för våra nära och kära <3. Sen lämnade vi julklapparna i Farsta också så att de ligger under gran imorgon när vi kommer till Ann-Mari och Sven-Erik till Kalle Anka :). När vi var klara med alla ärenden tog vi och käkade på Kinarestaurangen i Farsta. Det var skönt att slippa laga mat och ta hand om disk när det är så mycket annat man stökat med i dag. Gott var det också :).

Har ju gått och väntat på besked från veterinären idag, men när de ringde hade de inget svar att ge för proverna var inte klara än. Biopsi tar tid. Har ny telefontid på måndag eftermiddag. Får se om proverna har hunnit bli klara till dess. Nu ska jag försöka att inte tänka så mkt på det och oroa mig utan istället försöka glädja mig åt julen som är den högtid jag älskar mest på året :).

Nu ska jag slänga på en tecknad film, det är ju ändå jul :), får bli Prinsessan och grodan. Den ska visst vara bra :).

God jul!


Åtgärder

Information

6 responses

24 12 2010
Stefan

klarar du verkligen se sådana hemska filmer som prinsessan och grodan? 🙂
ÖNSKAR DIG EN RIKTIGT GOD JUL FRÅN STORSTADEN…

Gilla

24 12 2010
elr156

Ja, kan du fatta att jag fixade att se den utan ngn att hålla i handen ;)…
Tack :), jag önskar dig oxå en riktigt God Jul från metropolen Stockholm :P.
Förresten… har du FB (Facebook)?

Gilla

24 12 2010
Stefan

Inte illa och är impad av ditt mod angående filmen 😉 Verkar som du gillar få sista ordet? 🙂 Nix inte FB trots mina barns tjat.. Något du vill veta så fråga på 😉

Gilla

24 12 2010
elr156

Ja visst är jag modig, men så hade jag ju stärkt mig med en martini innan ;).
Hahaha, sista ordet… hur kan du tro ngt sånt 😉 …
Nja, själv bor jag på FB typ, tänkte bara kolla om du oxå hängde där :).
Vad händer idag då? Själv ska jag o Patrik hämta upp min mamma vid halv tre sen åker vi till svärföräldrarna o firar jul där som vi alltid har gjort. De bor i Farsta så det är bara fem minuter dit, nära och bra med tanke på bilresor nu på dessa vägar.

Gilla

24 12 2010
Stefan

ha ha tur du stärkt dig lite med en Martini så du slapp mardrömmar 🙂 dom flesta i min omgivning ”bor” bor också på FB men har inte blivit drabbad av detta fenomen..ännu ska väl tilläggas ;)Här blir en lugn jul med barn och mat..
Kör försiktigt 🙂

Gilla

24 12 2010
elr156

Så du har inte smittats ännu av det berömda fb-viruset 😉 … haha… lugn det smittar som sjutton o det finns inget vaccin ännu 😉 … ser dig säkert där sen :).
Ha en riktigt fin jul nu med god mat o dina barn :).

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: