Söndagkväll …

13 02 2011

och det rullar på. Igår på dagen var det strålande sol o klarblå himmel så då tog jag kameran och åkte till ett av mina favoritställen; Tyresö slott och Notholmen. Det är så jättefint där :). Det var lite kyligt, men blev varm av att pulsa runt i snön. Hade hoppats på att Notholmens café skulle va öppet, stod så på deras hemsida, men tji fick jag. Fick blir Borggårdens café istället. Inte riktigt lika mysigt men en fantastiskt god hemlagad smörgås :). Det var en jättehärlig promenad i det vackra vädret o fick med mig många fina foton från dagens utflykt :). Du hittar fotona som vanligt i Bilddagboken o länken dit finns bland mina länkar till höger :).

Tyresö slottspark.

Hm … och var är båten?

Fin liten bro i parken kring slottet.

Sen igårkväll kom Ingela över. Gjorde en jättegod fiskgryta med räkor och saffran och till det blev det gott vitt vin förstås :). Sen tittade vi på Melodifestivalen. Jag tyckte Brolle, Sanna o Daniel var bäst.

Vi kikade runt lite på datan när Ingela var här, visade några jätteroliga filmer som jag fått på Facebook av en kompis. Vi skrattade hejdlöst åt dem, de är helt underbara :D! Så håll till godo, här kommer en av dem :).

Underbar film om några insekter :D! Ni bara måste kolla 🙂 …

Idag har jag vart in till söder o vart o fikat med Catrin. Det var trevligt :)! Nu ska jag strax kolla på Solsidan så nu har jag inte tid med det här längre för nu ;).


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: