Då var det dags

12 03 2011

Vilken härlig lördag det har varit med typ 8 plusgrader o snön smälter för fullt :). Våren bara måste vara på väg nu :). Underbart … :D!

Idag har jag haft en tarotläggning, vart o ”shoppat” på Willys 😉 o tagit en promenad. Gillar dock inte nya skor, tänker på mina nya goretex, alltså kul med nya dojjor men faan rent ut sagt, ursäkta, men jag får alltid så himla ont bak i hälen när jag köper nya skor, alltid skavsår … snacka om känsliga o löjliga hälar ;). Tycker mina fötter kunde vara lite glada över att de får nya skor, men inte då, här ska det va så himla känsligt o petigt, ont o blåsor är resultatet. Herregud, skorna är ju inte direkt billiga, 1000 kr … Fötter, hallå! Nu får ni kamma till er lite! Det blir de här skorna vare sig ni vill er inte. Basta!

Har nu ätit en god middag, ugnsbakad fläskfilé, och sitter här med ett glas vitt och tittar på Melodifestivalen. Har ringt och röstat på The Moniker (Daniel), blir ju så himla glad av den låten :). Jenny ringde oxå ;). Finns fler låtar jag gillar men tror att den kan göra sig bra i den stora finalen och sticker ut en del mot de övriga så jag tror att den är bäst att skicka vidare, även om jag gillar flera av de andra, måste ju välja ut en ;).

Ja, nu är det bara att luta sig tillbaka i soffan o vänta o se hur det går i Globen ikväll :). Vem håller ni på?


Åtgärder

Information

2 responses

12 03 2011
Inga britt

Jag hoppades på brolle, han har så bra röst.

Gilla

12 03 2011
elr156

Hans röst är helt kanon, kan inte bli så mkt bättre :), Elvisvarning 😉 …

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: