Nu är det klart :)

31 03 2011

Oj oj oj, vilken vecka det har varit … Jag har inte velat skriva ngt i bloggen om vad som är/varit på gång, lite skrockfull sådär ni vet ;), men i söndags var jag på visning på en bostadsrätt i Norra Söderby, en gavel med 3 rum o kök. Bara älskade det från första stund o sa till mäklaren att här ska jag bo :). Igår började budgivningen som fortsatte idag … Herregud, innan allt var klart o jag stod som vinnare :)! Men nu sitter jag här, just hemkommen från mötet med mäklaren och säljarna :). Huset är mitt :D! Så jättegulliga säljare :)! Önskar dem lycka till i deras nya hus sen. Själv har jag tillgång till mitt nya hem från 10 juni, men vill måla om lite först så det blir väl att jag flyttar in i slutet på juni. Måste hitta ngn bra målare nu oxå … Janne, du som jobbar med färg o sånt, vet du ngn bra :)?

Hm, tror inte jag ska anlita dem till mitt flyttlass ;).

Ja, ni som känner mig vet hur sjukt mycket jag har velat flytta till just Norra Söderby o tänk att jag nu ska få flytta dit. Det är ett av de absolut bästa lägena i området, men ska man nu flytta så vill man ju ha det bästa man kan få, eller hur ;). Det här huset är precis det jag har drömt om :). Jag har redan målat om o möblerat inne i huvet ;). Nu blir det mkt att stå i framöver … Stackars kollegor som kommer få dras med en förvirrad o stressad männska innan allt är som det ska igen ;).

Det var inte helt lätt att fixa med detta helt själv, ingen att luta sig mot o dela ansvar o ekonomi med utan det var bara jag. Självklart har jag pratat med mina vänner, men det är ju inte samma sak som att ha en partner att dela saker o ting med. Men tack ska ni ha för att ni lyssnat o för era tankar o råd kring alltihop :). Det var många känslor som kom upp när allt var klart, glädje förstås :), lättnad, det var en enorm nervspänning som släppte, ville ju såååå gärna bo just där :), sen lite sorg oxå, har ju bott i Fagersjö i 49 år nu o har bott i detta hus i 20 år med Tomas o barnen, lämnar ngt som betyder mkt för mig med många härliga o underbara minnen. Men, jag behöver detta nya hus. Jag måste börja om nu o börja mitt nya liv o det kan jag bara göra någon annanstans. Jag kommer alltid bära med mig Fagersjö, detta hus o den här tiden i mitt hjärta, det finns alltid där :), men som sagt, nu ska jag skriva ett nytt kapitel i min livsbok o det ska bli väldigt roligt o spännande :). Är väldigt glad o lättad över att jag fick detta hus o får bo precis där jag har tänkt mig att jag ska bo :). Ja, det är många känslor i omlopp o hör väl till nu helt enkelt :).

Nej, nu ska jag försöka få i mig lite mat o sen ska jag skåla för att jag har fått mitt drömhem :D!

Skål för mig o mitt nya hem idag :)!

Åtgärder

Information

6 responses

31 03 2011
Agneta

Grattis! Vad roligt. Och lycka till!

Gilla

31 03 2011
elr156

Tack :)!

Gilla

31 03 2011
Kerstin

Grattis! Hörde av Ingela att det var på gång! Hade tänkt kolla Hemnet men glömde, har du några bilder så man får se hur det ser ut??

Hur mår kissekatter?

Kerstin 🙂

Gilla

31 03 2011
elr156

Tack :)! Nej, har inga bilder, för de har plockat bort dem nu när huset är sålt :).

Tack, katterna mår bara bra 🙂 … peppar peppar … 😉

Gilla

7 04 2011
Mia

GRATTIS! härligt med nystarter även om det är bitvis lite jobbigt med avsluten av det gamla! Lycka till säger en som just flyttat från huset vi drömde om till lägenheten vi bara inte kunde vara utan!

Hittade hit via FB-sidan bloggisarna //Mia

Gilla

7 04 2011
elr156

Tack :)! Ja, ibland måste man göra nystarter, är liksom ofrånkomligt om man ska kunna gå vidare. Blir ju jobbigt förstås att flytta, på flera olika sätt, men det ska bli så himla roligt att få flytta dit :). Det är såå fint där o området såg jag ut redan för flera år sen att där ville jag bo när det var dags att flytta :). Och nu är det verklighet :D! Önskar dig lycka till med ditt nya boende :). Ha det gott!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: