Om väder, husvisning och lite annat

4 05 2011

För att vara väldigt svensk, som gillar att prata väder, o väldigt tjatig ;), är inte första gången jag diskuterar vädret här på bloggen ;), så börjar jag alltså med att prata om vädret :P. Orkar ni inte läsa väderrapporten så hoppa över detta första stycke ;). Igår morse när jag åkte till jobbet var det bara +1 ute samt att det snöade! Men hallå! Snö! Det är ju maj nu, en vårmånad! Vad är detta egentligen? Fryser och får bylta på mig en massa kläder o filtar. Suck … Nåja, de har lovat att det ska bli varmt o soligt till helgen redan o nästa vecka ska det bli riktigt varmt och soligt :). Så, nu har jag gnällt av mig lite om vädret :P. Nog om detta för denna gång. Lär säkert finnas anledningar att diskutera väder många gånger till ;).

Jag hade ju visning på huset i söndags och måndags. Det gick väl sådär. Det kom många och flera var intresserade, men nu är det så att på granngatan är det flera radhus till salu också och de har visning den 15 maj vilket innebär att köparna vill avvakta och se hur de husen ser ut och vill inte ta några beslut innan dess. Hm … typiskt. Min mäklare och jag har bestämt att ha en ny visning samma dag som de andra husen då kan de först kika på dem och sen kommer de över till mig och då kan de ta ställning och behöver inte gå o fundera på hur de andra husen är. Mitt hus har ju ett mkt bättre läge och finare tomt så jag hoppas att de ska inse det när de kan jämföra våra hus samma dag. Min mäklare är iaf inte orolig så jag får lita på henne och ha tillit till att det kommer ordna sig :).

Något som iaf är värt att fira och hurra för är att Patrik fick besked igår att han och hans kompis har fått 3:an i Farsta :). Så nu ska han äntligen få packa väskan och flytta till ett eget boende :). Jätteglad för hans skull :)! Så spännande för både honom och mig, vi får nya liv båda två nu :). De ska skriva kontrakt om ca en vecka :). De får renoverat i lägenheten innan de flyttar in, blir roligt för dem att få fint o så som de själva vill ha det :).

Själv far jag runt och kollar möbler, lampor osv. till mitt nya hem :). Beställt en hel del redan, men har lite kvar att fixa :). Blir roligt att få nytt o fint i mitt nya hem :).

Nej, nu är jag trött, ska softa lite framför tv:n innan det är dags att krypa till kojs. Natti natti :).


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: