Kommer sussa gott

26 05 2011

Gud, vad tiden går fort! I måndags hade vi genrep inför konserten med Thomas Di Leva på måndag. Tyckte det var nyss som vi började, jag och Gunilla. Tiden går fort när man har roligt ;).


En av låtarna från genrepet :).

Idag var jag och köpte ny säng till mig och mitt nya hem. Köpte 2 st 90-sängar med sån där motor ni vet :). Så här kommer det sovas gott som bara den :P. Köpte sängarna på Kungsängen. De har 40% rabatt just nu på hela sortimentet. Sängen jag köpte var av märket Ängsö, var tydligen rätt ny och fin som snus ;). Dyr oxå men det gör ju inte så mkt nu när det var bra rabatt :P. Herregud, jag kommer ju inte vilja gå upp o jobba på mornarna sen med denna härliga säng o sen tv:n som jag ska köpa till sovrummet oxå. Kommer ju ligga där i sängen o softa hela tiden ;). Kommer känna mig som en prinsessa i en så skön o mysig säng, fast det är jag faktiskt värd :)!

Imorgon ska vi fira en kollega som fyller jämnt genom att gå på Patricia. För er som inte bor i Huvudstaden så är det en båt som ligger i Slussen. Har aldrig vart där tidigare. Men å andra sidan är det just inga ställen alls jag har vart på eftersom jag inte gillar att gå ut ;). Tycker bättre om ”att sitta här under min korkek” ;). Hahaha …

På lördag ska Patrik följa med till IKEA. Ska köpa matta till vardagsrummet och en byrå till sovrummet där jag ska ha sänglinne och handdukar. Patrik ska väl passa på att kolla om det är ngt han o Rickard behöver till sitt nya boende. Sen på kvällen kommer Gunilla över på lite käk o vin, trevligt :). Och på söndag blir det att fira Mors dag. Mamma, Ann-Mari och Sven-Erik kommer över på marängtårta som jag vart o beställt idag. Är inte mkt för tårta men den gillar jag :).

På tisdag kommer Ingela och tar vattensängen. Sover i Annelies säng tills jag får min nya säng. Har beställt den till mitt nya hem. Är ju ingen idé att den kommer hit först. Känns så overkligt att åka runt och beställa och köpa nya möbler. Så abstrakt liksom … Idag är det en månad till jag flyttar :). Kommer gå fort som bara den :). Roooligt :)!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: