Galet roligt

31 05 2011

Igårkväll var det så dags för den stora kvällen med stort K, det var alltså dags för konserten med Thomas Di Leva och avslutning för den här gospelterminen. Kyrkan var fullsatt, vilket var jättekul :). Måste säga att vi var faktiskt jättebra 🙂 liksom Gabriel, men det är ju han alltid iofs ;). Thomas Di Leva var i sitt essä och bjöd ordentligt på sig själv, han var suverän :). Säger bara; helt galet roligt :)! Efter konserten gick jag fram till Gabriel och tackade för den här roliga terminen :), la till att jag gillade att titta på hans armar oxå 😉 … hahaha, han skratta :P.

Idag har Ingela vart här och hämtat vattensängen som hon och Kitte har fått. Den har gjort sitt här hos mig, skönt att vara av med den nu :).

Börjar bli rätt tomt och kalt här hemma, ekar lite i rummen typ ;). Ska packa lite i helgen har jag tänkt, men är tack och lov inte så himla mkt att packa och stå i eftersom Patrik tagit en del, jag har gett bort lite och sen så köper jag nytt istället så det känns rätt lugnt inför flytten ändå :).


Åtgärder

Information

4 responses

31 05 2011
Fotografen

Åååå. Gabriel och Gospelkör. Härligt. Han är så bra.

Gilla

31 05 2011
elr156

Visst är han :)!

Gilla

31 05 2011
Maya

Och jag tycker inte alls om honom (Di Leva), men Gospel är härligt!

Gilla

31 05 2011
elr156

Gospel är jättekul :), roligt att sjunga över huvudtaget o att ha en bra körledare är viktigt oxå, en som kan inspirera vilket Gabriel är väldigt bra på :).

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: