841:an

10 06 2011

Ja, nu är det ju förstås ingen busslinje jag tänker på i rubriken utan mitt nya hus 😀 … Nu är det äntligen mitt :). Efter mötet hos mäklaren åkte vi ihop till huset så att de fick visa mig var tvättstugan etc ligger o hur elpannan funkar osv. Det var en märklig känsla att jag skulle låsa upp huset när vi kom dit ;). Men roligt :). De har lovat att komma o hälsa på sen lite längre fram i sommar o se hur det ser ut när jag är färdig :).
De hade tagit med sig gardinstängerna, vilket jag inte räknat med, så jag har vart iväg o köpt nya o även inhandlat lite annat som lampor till köket t.ex. Finns mkt att köpa till ett nytt hus :). Herregud, vad jag har farit fram o tillbaka mellan alla möjliga olika ställen idag. Kom hem alldeles nyss. Nu ska jag ta en dusch o sen får det nog bli till att fira med en Bailys :P.

Ska bli kul att träffa målaren imorgon o höra hur lång tid han tror att det tar att snygga till huset. Nu när möblerna är borta ser man att det är slitet o behöver fixas till. Skönt att få det gjort innan jag flyttar in :).

Patrik och Jenny kommer över imorgon, ska grilla, men först ska vi åka o kika på huset o gå in o kolla de de får se hur det ser ut :).

 


Åtgärder

Information

3 responses

10 06 2011
Fotografen

Förstår din känsla. Har flyttat till nytt hus 2ggr. Det är en skön känsla.

Gilla

10 06 2011
elr156

Det känns jättespännande :)! Blir första gången i hela mitt 50-åriga liv som jag bor själv :).

Gilla

10 06 2011
Fotografen

Så kul och spännande. Bjuder du på en liten Baileys?

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: