Fram och tillbaka

19 06 2011

För o tala klarspråk så har det varit riktigt pissväder idag! Regnet har öst ner. Midsommar om en vecka … hm … stavas svensk sommar ;). Nåja, förra året kom sommaren just vid midsommar så jag väljer att tro att glaset är halvfullt o att det blir en fin sommar snart även i år :).

Den här helgen har jag farit fram o tillbaka mellan husen hur många ggr som helst. Fixat o pulat, städat i skåp o lådor o Sven-Erik har hjälpt mig att sätta upp gardinstänger i alla rum, han har sovrummen kvar som han ska fixa imorgon :). Tack S-E :)! Anders, målaren, är i stort sett klar, bara en liten vägg kvar i köket som ska målas sen är allt klart, blir sååå fint :). Är så nöjd med mina fondtapeter jag valt o känns ljust o fräscht med vitt på väggarna :). Gillar :D!! I och med att jag farit fram o tbx 730 ggr typ så har jag liksom boat in mig rätt bra ändå :). Känns faktiskt som mitt hus nu :). Konstigt, men trevligt :). Nästa söndag, om en vecka, går flyttlasset o då bor jag där på heltid men eftersom jag vart där så mkt så kommer det inte kännas så himla konstigt. Tänker på mitt jobb på förskolan hur vi skolar in de nya barnen när de kommer nya, och nu har jag liksom skolan in mig i mitt nya hus genom att fara fram o tbx o fixat o donat ;).

På tisdag kommer Börje, elektrikern, o ska kika på lite grejer jag vill ha fixat :). Det närmar sig 🙂 …


Åtgärder

Information

2 responses

21 06 2011
Lena N

Vad roligt att du får ordning i ditt lilla hus. Det ska bli så kul o komma o titta på det. Det ser jättefint ut på bilderna du tagit utifrån. Tala om vad du har för färger så jag kan köpa nån matchande inflyttningspresent 😉 Stor kram Lena=)

Gilla

21 06 2011
elr156

Det blir jättekul att du kommer upp o spanar in mitt nya lilla krypin :). Väggarna är vita, med fondtapeter. Mörkbruna möbler i v-rum samt gardiner o lampa i mörklila, gammelrosa matta, svart, vitt o grått i kök, , kram kram 🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: