Vojne vojne …

23 06 2011

Herregud, vad jag är trött! Igår när jag vaknade tog det flera minuter innan jag visste vilken dag det var. Jag fick fundera en lång stund på om jag skulle gå och jobba, eller skulle jag kanske fira midsommar eller var det så att jag rent av skulle flytta denna dag. Men efter några minuter kom jag på att det var onsdag och att jag skulle stänga på jobbet ;). När jag lägger mig om kvällarna nu så slocknar jag innan jag har hunnit lägga huvet på kudden och sen sover jag som en klubbad 😉 … Drömmer en hel del om Tomas på nätterna men det beror väl på flytten och att jag nu är på väg att lämna det som var vårt. Jaa, många tankar och många känslor av olika slag i omlopp nu … Men det kommer bli bra även om det är lite körigt just nu :).

Självporträtt ;).

Idag har jag skaffat en nytt hemnummer :). De flesta vill väl behålla sitt nr när de flyttar, men inte jag. Det numret är alldeles för mkt förknippat med Tomas och barnen och nu ska jag påbörja mitt nya liv och stå på egna ben för första gången i hela mitt 50-åriga liv och då ska det va med ett eget telefonnummer som inte rymmer några minnen :P. Fick välja mellan 4 st nr och valde ett som var både enkelt att säga och lätt att komma ihåg :).

Det har regnat mest hela dagen idag, men de har lovat uppehåll till imorgon. Får hoppas på det eftersom vi ska ut till Notholmen och Tyresö slott och fira midsommar :). Äh, det löser sig säkert till imorgon :). Nu har jag semester i sex (!) veckor :), fast första veckan är en ”flyttvecka”, så jag räknar med att sommaren kommer nu :). Som jag sa tidigare i veckan, glaset är halvfullt ;).


Åtgärder

Information

2 responses

24 06 2011
Lena N

Jag kan tänka mig att det är mycket som rör sig i huvudet o hjärtat nu när du flyttar… Men jag tror oxå det blir bra vartefter, tiden måste bara gå lite.
Jag kan väl få ditt nya nr så vi kan hörs om när det passar att komma o titta o hälsa på i fina huset.
Stora kramar Lena=)

Gilla

24 06 2011
elr156

Jodå, det kommer bli jättebra :). Visst ska du få mina nya adress- o telenr, skickar dem på mail senare ikväll :). Kramar! 🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: