Sol, sköna sol, underbara semester

7 07 2011

Så härligt att solen o värmen kom när semestern började :). Bra tajmat, precis som förra året :). Kanske bäst att lägga till peppar, peppar … för säkerhets skull ;). Inte värt att ta ngt för givet när det gäller svensk sommar o semester :P. De har ju faktiskt lovat en rekordsommar vad det gäller åskoväder. Känns som jag kan vara utan det.

Vad tiden går fort, nu har jag bott här i Norra Söderby, Vendelsö, i 1,5 vecka. Fast det känns som jag vart här längre ändå faktiskt, är väl för att det vart så intensiva dagar. Idag har jag fått hjälp av Comhem med att installera mina kanaler, va lite problem men nu funkar det som det ska :).

Nu har min förkylning blivit väldigt mkt bättre, men då har istället min mage brakat ihop. Suck … fast jag hade det på känn redan innan flytten. När vi flyttade till Fiskmåsvägen för 20 år sen så brakade magen då oxå o bråka i 2 veckor. Får hoppas att det inte tar lika lång tid den här gången.

Idag har jag softat på Gålö. Legat o latat mig i solen o lyssnat på min deckare, så skönt. Patrik var med och Ann-Mari o Sven-Erik dök upp sen oxå. Blir ett besök där imorgon med, gäller att passa på medan det är sol o varmt, ska bli molnigt på lördag säger dom så då får man hitta på ngt annat. Ska nog inte bli några problem ;).

Ikväll har jag ätit en god kasslersallad o druckit lite gott vitt vin till det. Nu sitter jag o mumsar på jordgubbar o geishachoklad :). Mums …

Berätta, vad gör ni själva dessa härliga dagar? Och hur ska ni tillbringa er semester?


Åtgärder

Information

2 responses

8 07 2011
Maya

Tyvärr har jag legat sjuk med en helsikes förkylning, men lite bättre idag!
Men jobbar en vecka till sen är det semester och lata dagar!
Passar på att önska en härlig helg!
Kram Maya

Gilla

8 07 2011
elr156

Uch, visst är det tråkigt med förkylningar. Jag fick oxå en jätteförkylning när jag flyttade. Typiskt! Hoppas du blir bättre snart så du kan njuta av din semester :). Trevlig helg o kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: