Dagens händelser

9 07 2011

Ja, så har en dag till förflutit på min semester. Det är visst lördag enligt almanackan men när man är ledig så flyter liksom dagarna ihop så jag har inte koll på nånting liksom ;). Känner ni igen det, eller är jag helt ensam om detta måntro? Idag åkte jag iaf till Gålö igen för att få lite sol o softa lite, låter lite bekant va ;)? Men som ni förstår är det mitt favoritställe när det är sommar och sol :D. Sen ikväll kom Gunilla hit för att spana in mitt nya boende. Hon gillade förstås det ;). Jag hade gjort lite god sallad och till det gott vin förstås ;). Hon gick för en stund sen. Imorgon väntar åter igen Gålö och Gunilla följer troligen med, vi skulle höras under fm. Nu är det bara två dgr kvar till vi åker till Gotland, underbart :)!


Åtgärder

Information

2 responses

9 07 2011
Maya

Mysigt med besök!
Här har varit disigt/dimmigt hela förmiddagen och sen somnade jag när jag låg och läste och vaknade först 17!!! 2 timmars tupplur.. kommer ju aldrig kunna sova i natt 🙂
Ha en fin kväll..
kram Maya

Gilla

9 07 2011
elr156

Jättetrevligt med besök 🙂 o det är ju extra trevligt nu att få visa upp mitt nya boende :).
Är säker på att du behövde den extra tuppluren o du kommer säkert sova gott ändå, är man sjuk så behövs lite extra sömn ;). Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: