Slut på kulturveckan

16 07 2011

Ja, tänk vad dagarna går fort. Gotlandsdagarna bara rann iväg och nu är jag hemma igen i mitt fina hem :). Jag har iaf haft det jättebra på min favoritö :). Vi har solat o gottat oss på stranden, men oxå farit runt hit o dit på ön o tagit del av den vackra naturen som ön bjuder på :). För att inte tala om all shopping jag har ägnat mig åt 😉 …

Igår när det var sista dagen började vi med att sola några timmar i Ihreviken. Det var någon polarvind så det var visst bara 10 grader i vattnet, hörde Gunilla att någon sa. Hu! Det och all släke gjorde att det inte bidde ngt bad, gick bra ändå ;). När vi stekt oss klart på stranden åkte vi till Slite och tog en glass nere i hamnen. Därifrån åkte vi vidare ner till Katthammarsvik där vi tog varsin jättegod räksmörgås och en kopp kaffe. Innan vi åkte tillbaka till Visby igen tog vi och tittade lite på utsikten från Hässle backar vid Herrviken. Tjusigt :)!

Katthammarsvik
Utsikt från Hässle backe.

Borta bra men hemma bäst, heter det ju och det stämmer bra, tycker jag :). Jätteroligt att åka bort, men åh så skönt att komma hem igen :). Katterna blev glada när jag kom och jag blev ännu gladare av att se dem igen :D. Det bidde pusskalas :)! Saknar dem alltid de få gånger jag är hemifrån.

Idag har det vart pissväder för att tala klarspråk, men det gjorde inte så mkt då jag hade lite att fixa med som att åka o handla lite mjölk o bröd, tvätta, städa. Ja, ni vet lite sånt där smått o plock som man måste fixa med när man varit borta några dagar. Har jag tur stämmer väderleksrapporten någorlunda för morgondagen o då kan jag nog åka iväg en stund till stranden o lata mig lite :).

Jag får passa på o gratta ”Tjejerna” till bronset till damernas VM-brons i fotboll :)! Kul! Nu ska jag ta o äta lite jordgubbar som jag vart o plockat på tomten :). Smaskens :D! Vi höres igen :)!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: