Ledsen, orolig och olycklig

23 07 2011

Igår minns jag inte vad jag gjorde på dan, på kvällen var Curt över på lite käk o för att kolla in mitt nya hem. Vi hade trevligt som vanligt, men när han gick hem lyckades Caesar smita ut obemärkt. Upptäckte att han var borta när jag kom hem efter att ha följt Curt till bussen. Letade i 1,5 tim till klockan var 3 inatt, sov 4 timmar och sen har jag letat sen dess. Jag har frågat alla möjliga grannar o folk jag har mött här i området, vet inte hur mkt jag har gått idag, men jag har traskat i timmar! Satt upp lappar givetvis och även gjort en polisanmälan att han saknas 😦 . Jag är helt slut, både fysiskt och känslomässigt. Kajsa undrar oxå var hennes älskade ”bror” är 😦 . De två står så nära varandra och de är alltid tillsammans, gosar o myser ihop. Caesar är ju innekatt, dessutom är vi nyinflyttade, är så orolig att han därför inte ska hitta hem igen. Husen och gatorna är är ju inte i raka linjer utan går lite i kringelkrokar vilket säkert är förvillande för en liten kisse som är ute och inte vet var han bor 😦 .

Varför ska detta ske igen? Förra våren försvann Alice, tack o lov kom hon tbx igen efter att vi upptäckt att hon satt fast under altanen. Tänk om Caesar sitter fast någonstans och inte kommer loss? Stackars min älskade kisse, är säker på att han saknar Kajsa och sitt hem o vill hem o äta lite mat nu, dricka vatten o pussa på sin Kajsa … Jag vill, jag önskar, jag ber att min älskade Caesar ska komma hem snart igen. Är så orolig och mår skit :(. Snälla Gud, visa nu att du finns och hör min bön; Låt Caesar komma hem! Nu!

Mina älskade katter <3.

Åtgärder

Information

10 responses

23 07 2011
Lotta

Stackars dig/er. Önskar såklart också att han kommer hem nu ikväll så din oro försvinner och du blir glad igen! Kram

Gilla

23 07 2011
elr156

Tack 🙂 kram

Gilla

23 07 2011
Christer Ilenius

Vet hur det känns! Hoppas hoppas Cesar kommer hem…

Gilla

23 07 2011
elr156

Tack 🙂

Gilla

23 07 2011
Christer Ilenius

Caesar, skulle det vara! Slog krokben på tangentbordet…

Gilla

23 07 2011
elr156

😉

Gilla

23 07 2011
Kerstin

Hej Eva-Lena! Usch så hemskt tråkigt! Förstår precis hur du känner dig! Men vet du, min kompis Evas katt, också innemisse och liten perserflicka utan Caesars pondus, försvann när hon flyttade. Var borta minst en vecka, men så en dag när hon var ute och letade så hittade hon henne uppe i ett träd! Alla andra hade gett upp hoppet och Eva var väl också på väg att göra det, men gjorde ett sista försök. Hörde konstiga pip när hon var ute och letade och tittade som en händelse upp och såg misse, högt upp i ett träd så hon fick tvinga dit granne med jättestege för att få ner katten. Så ge inte upp! Han är säkert rädd eftersom han inte vet var han är och då vågar han nog inte sig fram fast han hör din röst. Fortsätt leta och ropa! Kan du ha Kajsa med dig i sele ut? Hon kanske kan locka fram honom. Säg till om du vill ha hjälp, när det gäller kissekatter ställer jag alltid upp! Och särskilt när det gäller Caesar! /Kerstin

Gilla

23 07 2011
elr156

Hej o tack :)! Nej, jag kan inte ta med Kajsa, hon tycker inte om att vara ute, blir bara rädd så det skulle inte vara så lyckat. Jag ger inte upp, jag letar … Kram!

Gilla

24 07 2011
Kerstin

Och nu har han kommit tillbaka såg jag! Vad bra! 🙂

Kerstin

Gilla

24 07 2011
elr156

Underbart 🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: