WTF!

21 08 2011

Nu blir jag bra less på min luftvärmepump! Tror  ni inte att fanskapet läcker vatten igen! Suck! Betala en satans massa pengar har jag gjort o så strular det bara. Inte nog med det, dessutom har min badrumsdörr börjat o kärva, den står precis där vattnet har droppat ner … Inte roligt … Får ringa imorgon igen o hoppas på att de kan komma o fixa det snabbt som ögat o de får samtidigt kolla min badrumsdörr, eller rättare sagt listen under dörren. Sven-Erik har lovat att ställa upp, igen, o komma o låsa upp. Är ju knepigt att komma ifrån när man jobbar, tyvärr.

Behövs ingen rouge på kinderna när man känner sig så här, man blir röd o grann ändå ;).

Igår var mamma, Kicki, Lillemor och Tommy över. Vi käkade grillspett och potatisgratäng. Jättegott och jättetrevligt :)! Fick en massa spett över så Patrik är på väg över nu så vi ska käka det ikväll tillsammans med potatisklyftor, smaskens :).

Idag har jag kört igång cirkeln för den här terminen. Det var roligt, lite nytt folk var med och det är ju alltid skoj :). Efter det for jag ut och handlade lite och körde förbi kyrkogården och snyggade till lite hos både Tomas och pappa så nu är där fint inför hösten :).

Nej, måste ut och passa maten i köket. Hörs vidare :)!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: