Trädgårdsmässa och lite sill

4 09 2011

I helgen har vi verkligen haft tur med vädret, soligt, varmt och fint :). Och det var ju tur för jag, Patrik, Ann-Mari och Sven-Erik åkte till Taxinge slott igår för att besöka trädgårsmässan. Det var trevligt, men inte lika många utställare som det brukar men det gick bra ändå ;).

Några blomster i svartvitt :).
Hösten är här, var är ogillaknappen?
Patrik och Sven-Erik kikade lite på de gamla engelska bilarna som stod uppställda nere vid stallet ;).
Dahlior är vackra :).

På hemvägen stannade vi till vid en stor loppis där jag brukar försöka stanna till när jag åker förbi. Brukar hitta ngt för det mesta och så även idag ;). En jättefin porslinsskål med blått mönster, men hade inga kontanter och han tog inga kort så jag fick den av Ann-Mari. Tack :)!

Efter att vi lämnat av A-M och S-E i Farsta följde Patrik med mig hem så att han fick gosa lite med katterna :). Sen käkade vi silltallrik, jättegott :), men vad mättande det är.

Idag har jag inte gjort så mkt, köpt en clematis och pysslat lite i trädgården, latat mig ;). Imorgon är det dags för en ny vecka igen. Hur kommer det sig att helgerna går så fort? Begriper inte hur det går till. Jaja, så är det iaf :). Vi får hoppas på en bra vecka, hoppas kan man ju alltid ;). Försöker med positivt tänkande, det ska ju vara bra ;).

Nej, tvätten är klar att tas om hand, nu får det räcka med bloggande för ikväll :). Vi hörs igen :)!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: