Lycklig

15 09 2011

Patrik har bytt utbildning, ska läsa till cad designer istället. Fråga mig inte vad det är, men han vantrivdes på sin förra utbildning så jag är bara glad att han har hittat ngt som han känner blir bättre för honom :). Och Jenny har fixat körkortet idag :). Grattis gumman :)! Kram <3!

Själv går jag omkring på rosa moln och ler precis hela tiden, och det där med att man äter dåligt när man är kär, det stämmer kan jag säga ;), praktiskt för jag har gått ner det jag gick upp under semestern 😛 hahahha. Igår stod jag i regnet och kollade på när Han (med stort H ;)), spelade match, sonen spelade oxå, praktiskt med son o kille i samma lag, behöver inte välja ;). De vann så de va nöjda och glada när vi åkte hem dyngsura efter matchen. Men säg, vad gör man inte för den kärleken ;)… Jo,  man får urinvägsinfektion, äter och sover urkasst, står ute i regnet o tittar på grabbar som springer efter en boll i mörkret :P. Men det är väääärt det :). Är så himla lycklig så ni anar inte, tokkär :P.

Imorgon är det dags för mig och Maria att gå på bio igen. Vi ska se Jägarna 2 på Heron, sen blir det lite käk och mycket tjejsnack innan vi åker hem igen ;), måste ju uppdatera henne om läget typ :P. Och här hemma väntar Han med stort H på mig när jag kommer hem från filmen imorgon :).

Nu ska jag gå och torka håret, vi hörs igen :).


Åtgärder

Information

2 responses

22 09 2011
Lollo Pingvinmamman

så glad för din skull, en mening med allt ❤

Gilla

22 09 2011
elr156

Tack vännen :), kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: