Min bror och jag

21 08 2012

Min bror och jag
vi har kramats av samma mamma.
Min bror och jag,
har gått från vått till torrt och lärt
oss skilja katt från hund.
Min bror och jag.

(Pontus Och Amerikanarna)
Här är jag 7 år,  brorsan är 4 och Lovely, voffsen våran är 1 år :).

Idag har jag gjort min tatuering som jag bestämde mig för i vintras, den har med mig och min bror att göra :). Är hur nöjd som helst :).

Det är latin och betyder Vi är bäst, han och jag förstår, det räcker så 🙂 …

Jag var till Fredrik, på Upplandsgatan 9, han gjorde min övertatuering på ryggen för 1,5 år sen. Han är hur bra som helst så jag kan absolut rekommendera honom om ni behöver tips på någon bra tatuerare. Jag ska dit i vinter igen, då ska han få göra om den jag har på min arm. Den är liksom 20 år nu och behöver typ åtgärdas efter sol, vind och vatten och många år på nacken 😉 .

Igår var det ju nypremiär på Dallas :). Gillade det och kommer fortsätta kolla, det är nytt avsnitt redan ikväll :). Men nu ska jag softa lite, vi hörs!


Åtgärder

Information

2 responses

22 08 2012
stefan

Snygg tatuering och väl valda ord..Såg också Dallas trots jag var ganska trött på den när den gick förr i tiden .) ska se kvällens avsnitt också innan jag beslutar mig om jag ska slänga ut tv:n eller inte 🙂

Gilla

22 08 2012
elr156

Tack, jag gillar den och för mig betyder orden mkt då jag förstår innebörden helt och fullt :). En tatuering ska ju vara personlig, tycker jag iaf :).

Kommer bänka mig framför tv:n ikväll igen jag oxå, måste ju se hur det går 😉 … Men inte ska du slänga ut tv:n om du är missnöjd, då missar du goda stunder som landslaget och Zlatans alla mål han kommer fortsätta sätta i nätet bl.a. 😉 …

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: