Dansa pausa…

30 09 2012

Nä, nu har det vart lite väl mycket pausa här… Var alldeles för länge sen jag var ute nu, får ju abstinens av att sitta här hemma och ta det lugnt ;), längtar efter att komma ut och dansa lite nu :P. På fredag ska jag ut iaf :), ska pröva ett för mig nytt ställe som omväxling. Vi ska gå på Patricia den här gången. Ska bli kul :).

Annars lugnt, inga nyheter vad jag kan komma på. Tog en sväng till Djurgården och gick runt med kameran ett par timmar. Var länge sen jag var ute och fotade så det var kul att ta lite bilder :). Sen tog jag en sväng förbi IKEA och handlade lite innan jag åkte hem.

En svan som talar om vem som bestämmer här ;).
Briggen Stockholm
Höstfärger ute nu.

Idag hade Patrik match så jag var där och tog ”lite” bilder. De förlorade tyvärr, är bara en match kvar nu innan det är slut för den här säsongen. Vet inte hur de ligger till i serien… Däremot vet jag att AIK ligger sjukt bra till och slåss om guldet :). Bra där :D!

Träffade förresten Patriks nya tjej idag på matchen, Tina :). Jättetrevlig tjej :)! Välkommen in i familjen :)!

Patrik i nickduell :).

Jaha, då var det väl läggdags nu då så man orkar upp imorgon. Sen är det ju kören imorgonkväll, så det blir en lång dag innan jag är hemma igen.

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: