Liten helguppdatering

8 10 2012

Patricia i fredags var ok, men kände mig typ lite bortkommen där 😉 … På Kolingen/Engelen känner jag mig ju liksom hemma men det är klart att jag inte kan göra det på Patricia första gången jag är där 😉 . Får ge båten fler chanser 😉 … Men nästa gång vill jag gå till mitt favoritställe igen :).

I lördags fick jag klippa gräsmattan igen inför vintern, trodde jag inte skulle behöva göra det igen men det blev som sagt en gång till innan jag kunde ställa in gräsklipparen i förrådet för den här säsongen. Sen fixade jag och donade med det sista så nu är det vinterklart där ute.

På kvällen sen kom Patrik och Tina över så vi grillade fläskfilé och hade potatisgratäng till det, är det gott eller gott 😛 … Himla trevlig tjej förresten som Patrik blivit ihop med :)! Hoppas du får jobb här nere snart Tina :).

Igår var jag till Steninge höstmarknad och fotade runt och gick en sväng ut till Västerängsudds naturreservat också, men dit skulle jag behöva gå igen och kolla in lite närmare och får då ägna hela tiden åt naturreservatet, nu han jag inte se och upptäcka så mycket just eftersom jag var på Steninge också. Hann iaf se att de hade kossor eller tjurar eller vad det nu var, de hade stooora horn och rätt lång päls, fina :). Hade dock ingen aning om deras existens förrän det kom ett av alla de många flygplanen från Arlanda som flyger över området hela tiden, något de blev rädda för och kom springades fram från skogen mot mig. Huga! Blev väldigt glad när de stannade för stängslet som hindrade deras framfart. De stannade snällt och ställde sig att glo på mig och undrade väl vad jag var för en konstig tvåbent figur. Sen for de fram och tillbaka utmed staketet några gånger innan både de och jag försvann åt var sina håll. Vi suckade säkert djupt och drog andan allihop och var glada över att klara oss helskinande från varandra :P.

Arga leken börjar nu! 😛
Vet inte vem som blev räddast, jag eller dom ;)?
Ruckel är alltid bra fotoobjekt ;).
Steningeviken
Den gamla skolbyggnaden.
Höstfärger

Idag var det dags för kören igen, Gunilla jobbade kväll så jag fick åka in själv och tralla med de andra, mendet gick ju bra ;).

Undrar förresten hur mycket Milan har ångrat att de gjorde sig av med den bäste? Och hur lyckliga känner sig inte PSG som fick Kungen i sitt lag :)? Han har gjort 9 mål på 7 matcher så här långt och sett till att de ligger på andra plats fn i ligan :D. Bäst ❤ …


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: