Myskväll :)

4 11 2012

Igår var det dags för Partypinglan att snöra på sig dansskorna igen :P. Den här gången gick vi till Patricia, var roligare än förra gången men slår inte Engelen/Kolingen 😉 .

Och igår fick brorsan besked från sin röntgen han gjorde för någon vecka sen och det visade att det var oförändrat läge sen sist, alltså ingen tillväxt :),  så det var ju positiva nyheter :).

Idag var jag och hämtade mamma på eftermiddagen, sen svängde vi förbi och hämtade upp Patrik och där efter åkte vi till kyrkogården och tände ljus hos min pappa och Tomas. Det är ju så fint på kyrkogården när det blivit mörkt och man ser alla ljus som lyser upp hela kyrkogården, verkligen stämningsfullt på alla kyrkogårdar denna helg med alla ljus och människor som besöker de sina som de saknar.

Efter att mamma och jag lämnat av Patrik hemma hos sig igen, efter att vi tänt ljusen på kyrkogården, åkte vi hem till mig där jag fixade god mat till oss :). Vi pratade gamla minnen från när jag var liten och vi hade det bra tillsammans, glada och trevliga minnen :), men kom även in på mindre trevliga från när mamma och pappa skilde sig :(. Efter maten hade vi det hur mysigt och kul som helst då vi sjöng en massa låtar ihop :). Min kör; Alla kan sjunga gospel med Gabriel Forss, har en egen hemsida där vi kan logga in och höra våra repetioner m.m. så jag loggade in där så mamma fick höra hur det låter när vi repar och sen sjöng vi ihop till repen och hade det jättekul och mysigt en låååång stund :). Mamma har ju tidigare sjungit i kör i en massa herrans år, så hon tycker ju det är skojigt att sjunga och tycker det är roligt att jag sjunger i kör igen :). Som barn och tidig tonår sjöng jag i kyrkokören i sex år, det var kul men sen kom jag ju i tonåren och det kom andra intressen emellan, som det brukar göra då ;). Men ikväll var det riktigt mysigt och roligt och sitta i soffan och sjunga ihop igen :). Hade en toppenmysig kväll med min mamma ❤ :)!

Myskväll med min lilla mamma <3.

I torsdags var jag ju och blev visad hur alla maskiner funkar på Itrim. Det var kul, ska nog blir bra det där ;). Imorgon är det dags igen då de ska tid på hur snabbt jag promenerar en viss sträcka och sen ska jag köra mitt första pass. Sen hoppas jag verkligen att det inte regnar för jag behöver kratta löv! Fatta, det haglade idag! Amen, hur kul är det? Inte mycket… Något som var roligt var att Camilla, min gamla kollega, kom över och tog en fika och skvallrade lite :).

Nä, nu är klockan mycket, nu får det räcka för denna gången. Vi hörs igen :)!


Åtgärder

Information

4 responses

4 11 2012
Camilla

Ja det var riktigt trevligt hemma hos dig. Saknar dig jätte mycket på jobbet och jag kommer mer än gärna över på flera fika stunder. Kram

Gilla

4 11 2012
elr156

Saknar dig oxå gumman :). Hoppas verkligen du kommer och fikar igen 🙂 och jag ser fram mot att besöka ditt nya fina hem när ni kommit iordning :). Kramar :)!

Gilla

4 11 2012
Jenny

Visst är det fint på kyrkogårdarna just nu 🙂
Trevlig blogg!
kram

Gilla

4 11 2012
elr156

Ja, det är verkligen vackert med alla ljus som lyser upp i mörkret :).
Tack, roligt att du gillade bloggen :)!
Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: