Han ska firas :)

9 11 2012

Sitter med en god martini och kollar in X-factor, skönt att softa lite så här på fredagskvällen efter en veckas knegande :). Partypinglan måste vila lite ;), om två veckor blir det dansskor på igen :P.

Annars har det inte hänt något särskilt denna vecka vad jag kommer på … Pia fyllde 50 förresten :), grattis :)! Men annars inget särskilt, kören i måndags som vanligt, sen har jag ju tränat på Itrim  oxå :). Kul med cirkelträning, passar mig :).

I helgen måste jag kratta lite löv, är inte så mkt på denna tomt som den jag hade i Fagersjö :). Bara lite löv från syrenbuskarna och mitt lilla körsbärsträd, skönt det :D!

Imorgonkväll kommer Patrik, mamma, Ann-Mari och Sven-Erik över på middag. Det är ju Fars Dag på söndag, men tänkte att det är trevligare att bjuda på middag imorgonkväll istället för fika på söndag. Middag är inte lika kul på söndag när jobb väntar igen på morgonen efter, så det får bli lite firande några timmar innan ;). Måste ju fira världens bästa svärfar och farfar ordentligt :).

Nä, nu vill jag fortsätta o softa o kolla in Benny 😉 …

Sol och minusgrader idag.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: