Jäkla gubbe!

30 11 2012

Men vad är nu detta? I förrgår var det så gråmulet det kunde bli och stog som spö i backen typ, och igår, ja, då kommer Kung Bore bara sådär och hälsar på och skänker en decimeter snö. Jag hänger liksom inte med i svängarna. Men det är bara att plocka fram snöskyffeln och skotta på. Fast jag måste ju säga att det blev väldigt vackert med snön på träden, väldigt juligt och stämningsfullt nu till första advent på söndag, så det går ingen nöd på mig egentligen ;). Lyser upp i mörkret gör det ju också :). Man får liksom se fördelarna så går det bättre :). Men sen kan det ju stanna vid den här mängden vi har nu. Det blir inte mer juligt, mysigt eller vackert för att det kommer en halvmeter/meter till.

vinterokallt

Måste säga att jag märker stor skillnad på vinterdäck jag kört med tidigare i alla år mot att köra med dubbdäck som jag gör nu den här vintern för första gången. Känns mycket bättre och säkrare :). Och enligt Trafiksäkerhetsverket minskar dödligheten med hela 40% vid användandet av dubbdäck!

Imorse var jag med mamma på återbesök till minnesmottagningen. De ska dubbla dosen, eftersom hon har gått på startdos vilket är den lägsta och det har inte haft någon effekt, tyvärr, men det har ju som sagt varit väldigt låg så vi får hoppas att det bromsas upp nu när hon får en starkare dos.

Ni ska bara veta förresten hur satans jävla förkyld jag är. Var ju på bio i söndags och satt bredvid en gubbe som hostade sig genom bion. Blängde surt på honom några ggr men det hjälpte ju föga. Sa till Ulla att nu blir jag säkert förkyld, jag som har julkonsert imorgon med kören på Friends Arena :(. Och mycket riktigt, förkyld är jag! Skit också! Får se hur det känns imorgon. Vi var ju på genrep igår, jag och Gunilla, var jättekul att genrepa med Peter Jöback :). Vill ju inte missa konserten imorgon… Jäkla gubbe! Förresten, filmen var annars bra, så se den om ni inte är rädda för en massa blod.

bild 2Vi övar på Halleluja med Peter Jöback :).

Får hoppa över träningen i helgen också. Jäkla gubbe!

Ikväll blir det att softa framför tv:n, har köpt lite, lite tröstgodis. Har ju i stort sett inte ätit ngt godis alls sen jag började träna :). Bra där Eva-Lena :D! Men lite godis och en martini är jag värd idag. Så det så! 🙂

Imorgon  måste jag plocka fram julen, alltså lite ljusstakar och stjärnor till mina fönster och julgardiner i köket. Tur Patrik och jag fick upp trädgårdsbelysningen förra helgen. Det är jättefint i min trädgård nu när det lyser så fint och snön ligger där vit och fin :).

Ska nog till och med gå till pizzerian och köpa hem en pizza, orkar faktiskt inte laga något. Jag är trött! Japp, så får det bli!

bildJag önskar er en trevlig första advent :)!

Vi hörs!


Åtgärder

Information

2 responses

4 12 2012
Terje

Krya på dig! 🙂
Älskar all snön, som vi har rikligt av även här i Mullsjö. Och tid för lite julpyssel ska det väl också bli. Förkylningen känner jag till, gick med den skiten i tre veckor innan i höst och vill inte ha den tillbaka på ett bra dag. Tvi-tvi! 🙂

Gilla

4 12 2012
elr156

Tack :)! Ja, envisa förkylningar kan man gott klara sig utan! Snö i lagom mängd är trevligt, i slalombackar däremot kan det gott vara i stora mängder så man slipper åka på grästuvor rätt var det är ;). Ser iaf ut som vi får en vit jul i år och det blir ju fint och stämningsfullt :).

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: