Julgalan inställd

3 12 2012

Ja, precis så jävla trist blev det för Eva-Lena :(. Istället för att bl.a. sjunga Halleluja med Peter Jöback så fick jag sitta hemma framför tv:n och skriva julkort och tycka synd om mig själv som missade galan som jag sett fram mot så mycket. Typiskt att bli sjuk just nu! Är väl aldrig kul att bli sjuk men när det är något särskilt man ser fram mot är det ju typiskt att det ska inträffa just då. Bajs också!

Igår bakade jag lussebullar, sen kom Curt över och provsmakade dom :). Han var inte rädd för att bli smittad och sjuk så vi uppdaterade oss lite om vad som hänt sen sist då det var länge sen vi sågs :).

bildMums :)!

Blir hemma från jobbet idag och imorgon, måste kurera mig lite innan jag går tillbaka till jobbet igen. Var länge sen jag var så här förkyld. Tur det vart helg så jag inte behövde vara hemma ännu längre från jobbet, är ju dyrt att vara hemma med karensdag och allt :(.

Idag blir det till att sy nya julgardiner till köket. Köpte nya istället för att hänga upp mina gamla, som inte är så gamla egentligen ;), men alltid kul med lite nytt :). Sen ska jag slå in mina julklappar jag handlat :D. Sånt är roligt :). Blir en skön slappardag idag, behövs, har inte så mycket ork för något annat.

Kallt ute idag, ca -10, solen lyser fint ute på snön som ligger så vackert på trädgrenarna här utanför mitt fönster :). Hade vart härligt med en promenad, men det får bli när jag mår lite bättre.

Önskar er en skön dag, vi hörs!


Åtgärder

Information

2 responses

5 12 2012
Stefan

Tråkigt läsa att du är sjuk och hoppas du snart känner dig bättre 🙂

Gilla

5 12 2012
elr156

Tack, tack :). Börjar känna mig så pass bra att jag ska till jobbet idag :). Men får till att skotta mig ut då det kommit hur mkt snö som helst under natten. Shit vilket väder! Ligger i typ meterhöga drivor… Blir till att gå hemifrån bra mycket tidigare för att hinna skotta så jag kommer förbi och fram 😉 …

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: