Så typiskt!

5 12 2012

Alltså, så satans typiskt att gå tillbaka till jobbet just idag när värsta ovädret kom till stan! Suck! Hade tur imorse iaf att de plogat vid garaget så att jag fick ut bilen, sen blev det att köra runt 40 på motorvägen till jobbet, många bilar som satt fast här och där. Snöat och blåst hela jävla dan och inget i Stockholms län har funkat som det ska, många avåkningar och fastkörningar. När jag väl kommer hem efter att ha suttit i en lååååång kö på Nynäsvägen är det inte plogat till garaget så jag fick ställa mig tillsammans med en del andra bilar på gatan, sen är det bara att hålla tummarna och hoppas på att den inte blivit inplogad när det är dags att åka till jobbet imorgon. När jag kom till mitt lilla hus var där snö lika högt upp som staketet, gick inte att få upp grinden, den satt där den satt. Var bara till att skotta och skotta och skotta och skotta … Altanen på baksidan har snödrivor som ligger ca 130 cm höga och blockerar dörren. Alltså, seriöst. Vad var det för fel med den snömängden vi hade igår på ca 15-20 cm? Jag tyckte det var precis lagom. Jag har ett och annat att säga till Kung Bore om han vågar sig förbi här … Tyvärr har de ju pratat om att det ska komma mer under natten … Vad nu det ska vara bra för? Är redan 4 som dött i trafikolyckor pga vädret idag. Nu får det ta mig fan ta och räcka! Spar lite snö till Norge och våra övriga grannländer också, de vill väl med ha vinter, delar sååå gärna med mig, vi behöver inte ha all snö själva här i Stockholmstrakten!

1På väg hem …
bild 2och så här såg det ut när jag kom hem, eller ja, efter att jag skottat mig fram till dörren ;).
Och ni ser själva snödrivorna på baksidan, en bra bit upp över fönstret. Huga!

Nu ska jag belöna mig med en stor martini efter att ha hämtat Patrik som inte hade tagit sig hem annars då det inte gick någon buss, suttit i låååång bilkö och sen efter det fick skotta mig hem. Det är säkert bra mot förkylningen också, lite medicin sådär liksom ;).

Hoppas ni har haft en bättre väderdag 🙂 . Vi hörs!


Åtgärder

Information

4 responses

6 12 2012
Marie

Tala om snö i massor! Ville bara säga att här lyser solen och det är bara någon centimeter snö. Ja, liiiite avundsjuk kan du bli 😉

Gilla

6 12 2012
elr156

Japp, lite avundsjuk blir jag allt 😉 … Var bor du som inte har mer än så?

Gilla

7 12 2012
Marie

Jag bor i Blekinge län. Men jag kan glädja dig med att det snöar nu. Jag gillar i och för sig snö men inte i vilka mängder som helst. 🙂 Det värsta är när man inte kan flytta bilen för all snö, här är parkeringsvakterna som galna.

Gilla

7 12 2012
elr156

Så bra att ni också får lite vinter 😉 … Håller med om snömängden, lagom med snö, vilket innebär 10-20 cm för mig, räcker alldeles utmärkt om man inte är i slalombacken för där får det gärna finnas gott om det 😉

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: