Hon kom med ljuset :)

23 12 2012

Ja, då var Annelie hemma igen :). Hon kom i torsdagskväll och åker hem till London nästa fredag igen. Och igår var det ju vintersolståndet så det var två positiva saker som hände i slutet på veckan. Nu går vi äntligen mot ljusare tider igen :). Härligt :)!

Igår hade vi en sån där nyttodag där vi ordnade med nytt pass till Annelie då hennes går ut snart, tog en shoppingtur sen och handlade nya jeans till både henne och mig, nya skor till henne blev det oxå, ett besök till mamma hann vi med oxå innan vi hämtade Patrik och åkte hem och käkade gott allihop här hemma :).

121221Trevlig middag ihop med mina älskade barn :).

Idag när vi kom upp fixade vi med kaffe och bullar som vi stoppade ner i väskan ihop med kameran, sen åkte vi och hämtade Patrik för att sen åka vidare till Skansen. Snöade förstås, det gör ju det varje dag den här vintern ;). Skansen bjöd på en eldshow idag; Isen brinner. Med den firade vi att vintersolståndet har kommit och att vi nu går mot ljusare tider igen. Innan showen tog vi en fikapaus och käkade upp våra goda bullar och drack kaffe och värmde oss med :). När eldshowen var slut gick vi runt och kika lite innan det var dags för en ”månskensvandring” till ugglorna och vargarna. Rävarna var ute och lekte i snön, de var jättefina 🙂 men svårt att fota när var så mörkt ute. På Bollnästorget så var det en tjej som höll på med isskulptering, hon gjorde en jättestor uggla av is. Den blev fin :). Det var en jättetrevlig dag på Skansen tillsammans med mina barn :). Vi hade tur med att det var så lite folk oxå så det var aldrig någon trängsel utan var lagom med folk. Gissar på att alla var ute och shoppade de sista julklapparna och förbereder det sista inför julafton, många reser säkert bort oxå så de har liksom inte tid att gå runt på Skansen när det bara är två dagar kvar. Tur för oss det ;).

IMGP6943

IMG_2122

 

IMG_2120

IMGP7003Ett fönster på Seglora kyrka.

IMGP7049

Nej, nu ska jag återgå till soffan och Annelie 🙂 . Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: