Fötterna på bordet

28 12 2012

Ja, då var allt som vanligt igen då. Eller nästan iaf. Julgranen är ju fortfarande framme tillsammans med några tomtar. Men de åker in i förrådet igen nästa helg ;). Men annars är det som vanligt igen. Annelie är tillbaka igen i London hos sin Ib :). Hon åkte imorse, Ann-Mari och Sven-Erik skjutsade henne till Arlanda eftersom jag jobbade. Tur man har världens bästa svärföräldrar :).

Annars har inte hänt så mkt sen senast. Filmen var jättekul, många skratt i salongen som för övrigt var fullsatt, så se den om ni har funderingar på bio.

Sen har vi inte gjort så mycket jag och Annelie, vart på lite shoppingturer, ätit och druckit gott, softat och umgåtts :). Det räcker långt det när man inte ses så ofta :). Nu är det tre månader till nästa gång vi råkas, ska till London i Påsk som vanligt, ska bli kul :).

Har jobbat två dagar nu och herregud så trött jag är, har ju lagt om dygnsrytmen helt nu när man vart lite extra ledig och Annelie dessutom vart här hemma. Nu har jag precis ätit gott, lax låg det på tallriken idag :), och druckit gott till det ;). Sitter när nu med mitt vin med fötterna på bordet och kollar in På spåret, orkar inte så mycket mer än så. Skönt att bara softa och ta det lugnt, måste ju f.ö. samla krafter till nyåret då det blir party :P.

bildSoftar och har det rätt bra här hemma :).

Ha en bra helg, det tänker jag ha :). Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: