Men va fan…!!

31 12 2012

Jaha, så länge fick man (jag) vara nöjd med att blogga här på WordPress! Jag har en jävla banner högst upp på sidan och en ruta till höger  om min senaste inlagda text som båda innehåller en massa halvnakna brudar i 20-årsåldern och texter som undrar om jag gillar asian girls m.m. m.m. Vad fan är detta?! Ser ju så satans jävla billigt ut att ha detta på bloggen! Det är ju ingen sexsajt eller dejtningsajt jag har precis så jag fattar inte var fan det här kom ifrån?! Jag hoppas verkligen att WordPress tar bort detta omgående, ser jävligt oseriöst ut och inte vill väl WordPress förknippas med sex och porr? Ringde Annelie men hon kan inte se något när hon går in på min blogg men jag ser hela tiden! Ser ni något på min sida? Kan ni vara snälla och skriva och säga vad ni ser eller inte ser, vore bra att veta. Tack!


Åtgärder

Information

8 responses

31 12 2012
matts

Åsh det är bara på din sida, jag ser inget,Blockera

Gilla

31 12 2012
elr156

Så bra att du inte ser något, men jag blir sjukt frustrerad av detta! Vet bara inte hur jag ska göra för att bli av med det..

Gilla

31 12 2012
Mia

Ser seriöst och fint ut! Oroa dig inte, men jag kan helt och fullt hur förbannat skitigt det känns för dig! Att inte WP blockerar sånt själva? Någon slags koll måste de väl ändå ha kan man tycka ❤
Gott nytt år Eva-Lena ❤

Mia (numera) i Dalom!

Gilla

31 12 2012
elr156

Så bra att du inte ser alla halvnäcka brudar ;), verkar som det bara är jag som ser det. Det är ju bra iofs, men jag har ingen lust att se dem på min sida, hoppas det löser sig. Säger inget om reklam då det är gratis att blogga här, men har ingen lust med porrig reklam, där går min gräns.
Jag hoppas du börjar komma iordning i ditt nya hus nu o att du ska trivas alldeles utmärkt i ditt nya hem :). Vad ska du göra där och hur kom det sig att du flytta? Dags att börja blogga igen så man får veta vad som händer ;). Ha det gott vännen och Gott nytt år! Kram!

Gilla

31 12 2012
Mia

Attans… FÖRSTÅ skulle ha varit med. har spillt OBOY på tangentbordet så ibland … ja… då händer inget när man försöker skriva ;-)!

Gilla

31 12 2012
elr156

Haha, ja de e lugnt, jag läste förstå fast det inte stod med där, lustigt 😉 … men hjärnan vet väl själv att det ordet skulle vart med liksom :P.

Gilla

1 01 2013
stefan

syns nog bara hos dig, för här syns inget..God Fortsättning 😉

Gilla

1 01 2013
elr156

Låter bra att ni inte ser skiten iaf :).
Tack, jag får önska detsamma :). Hoppas du hade en trevlig nyårsafton :).

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: