Gör om, gör rätt …

12 01 2013

För en vecka sen fick jag syn på ett par jättesnygga svarta spetsgardiner på Bauhaus och tänkte att de måste jag bara ha i köket :), att de dessutom hette Annelie tog jag som ett tecken att de skulle med hem ;). Så så fick det bli :). Sen vete fan vad som hände. Alltså, jag som är så sjukt petnoga, perfektionist, hur lyckades jag sen sy dem 1 dm för korta?! Det är för mig en gåta… Ja, det var ju bara att åka tillbaka igen, plocka fram plånboken och köpa ett par nya . Som tur var så var de inte dyra, annars hade det ju blivit väldigt trist. Men nu var det överkomligt iaf ;). Ni kanske tycker att det spelar väl ingen roll, men joooo, för mig spelar det sjukt stor roll. Så fort jag gick in i köket så hängde gardinerna där och visade på mitt misslyckande att få till ett par snygga gardiner. Det är ju som att ha ett par för korta byxor, hur obekväm känner man sig inte då, eller hur? Ja, nu har jag iaf fått till det så det är som jag vill ha det :). Nu hänger de där så fina så och precis så som jag tänkte mig från början :P. Det blev en ny lampa i fönstret oxå när jag ändå höll på ;).

bild

Igårkväll var Ulla över och käkade lite mat här :). Det var trevligt att ses utanför jobbets väggar som omväxling :). Vi fick en sjukt kul skrattattack, gick inte att sluta :P. Fick så sjukt ont i magen och vi var dubbelvikta båda två och skrek högt :D. Jag har inte tillräckligt med magmuskler för att klara av såna skrattorgier även om de är kul :P.

Annars blir det lugnt i helgen, inget särskilt inplanerat nu när jag fixat mina gardiner :). Ska väl kika på längdåkning på tv, det är alltid kul :). Men tanke på det får jag nog sluta skriva nu så jag hinner fixa lite innan det sätter igång ;).

Ha det så hörs vi igen :)!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: