Väldans slappt

3 03 2013

Det här var då helg som går i lathetens tecken. Har absolut inte gjort ett jota, om man bortser från lite tvätt o dammsugning, men annars har jag bara suttit/halvlegat i soffan o kollat på tv. Har ju vart mkt skidor och friidrott i helgen. Idag har jag hunnit med Vasaloppet så här långt och just nu kämpar jag på med 5-milen ;). Efter det kommer mer friidrott :P. Tur man gillar sport :D.

Annars är jag typ rätt aptrött, vakna tidigt igår. Varför gör man det när man är ledig? Fast Caesar blir ju sjukt glad men jag blir ju inte lika lycklig 😉 . Sen igårkväll så släckte jag lampan lite senare då jag låg o läste en stund, men sen var det ju lögn i helvete o sova då det typ blåste halvstorm inatt. Eftersom jag har ett tak på min lilla altan på framsidan, vid mitt sovrum, så far ju blåsten runt med detta tak varje gång det blåser kraftigt vilket gör att det är stört omöjligt att sova, typ. Så låg vaken typ halva natten och hörde hur vinden lekte med mitt tak och sen vakna jag tidigt som toppen på det oxå även idag. Suck… trött som en gnu.

I veckan händer inte så mycket annars. Blir ett besök hos farbror tandläkaren på tisdag. Var ju o kolla tänderna för ett par månader sen och hade ett pyttelitet hål under en gammal lagning, inget jag märker av men tänkte ta och fixa till det innan det ställer till med några större problem.

tänder

 

Sen på torsdag fyller lilla mamma 84 år :), men jag har kvällsmöte på jobbet så får fira henne en annan dag istället.

Nä, nu får det räcka för nu, ska fixa lite kaffe och bullar som jag bakade förra helgen och fortsätta kolla in hur grabbarna kör sig svettiga ;).

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: